Modern ingericht Eetcafé – Klappeijstraat 11 – Oosterhout

€ 29.500 · Eetcafé / Restaurant · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

Dit moderne ingericht eetcafé is voorzien van een mooie openslaande pui, gevestigd in één van de gezelligste straatjes van Oosterhout, de Klappeijstraat. Thans is het café gesloten maar het staat startklaar voor de juiste ondernemer.
 
Op de begane grond komt men binnen in een grote ruimte waar zich een nette en goed onderhouden inventaris bevindt. Alle materialen zijn licht en modern uitgevoerd, waarbij enkele authentieke elementen nog steeds aanwezig zijn. De lichte uitvoering geldt zowel voor de grote bar als het eetgedeelte waar men zeker ruimte heeft voor zo’n ca. 60 couverts (180 m²). Links achterin bevindt zich een hele nette keuken waar de apparatuur in goede staat verkeerd (17 m²). Verder is er een berging van zo’n 15 m² waar zich een grote koeling bevindt. De totale oppervlakte van de begane grond bedraagt ongeveer ca. 240 m².
Voor het café is een gezellig beschut terras te creëren met zo’n 20 zitplaatsen. In de buurt zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen aanwezig.
 
In overleg met de eigenaar kan de indeling nog worden aangepast. Bijvoorbeeld een uitbouw van de keuken en/of een verplaatsing van de toiletten. Dit is uiteraard afhankelijk van het gewenste concept.
 
Heeft u interesse om deze mooie horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Verplichtingen : brouwerij vrij
Vergunningen : de vergunning moet op eigen naam worden aangevraagd
Parkeermogelijkheden : voldoende betaalde parkeerplaatsen in de buurt
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs : € 2.950,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris en huurdersbelang: € 29.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Klappeijstraat 11, 4901 HD Oosterhout, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.