Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Modern ingericht Eetcafé – Klappeijstraat 11 – Oosterhout

€ 29.500,00
Type advertentie: | Status:
Klappeijstraat 11,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

1147

Dit moderne ingericht eetcafé is voorzien van een mooie openslaande pui, gevestigd in één van de gezelligste straatjes van Oosterhout, de Klappeijstraat. Thans is het café gesloten maar het staat startklaar voor de juiste ondernemer.

Op de begane grond komt men binnen in een grote ruimte waar zich een nette en goed onderhouden inventaris bevindt. Alle materialen zijn licht en modern uitgevoerd, waarbij enkele authentieke elementen nog steeds aanwezig zijn. De lichte uitvoering geldt zowel voor de grote bar als het eetgedeelte waar men zeker ruimte heeft voor zo’n ca. 60 couverts (180 m²). Links achterin bevindt zich een hele nette keuken waar de apparatuur in goede staat verkeerd (17 m²). Verder is er een berging van zo’n 15 m² waar zich een grote koeling bevindt. De totale oppervlakte van de begane grond bedraagt ongeveer ca. 240 m².
Voor het café is een gezellig beschut terras te creëren met zo’n 20 zitplaatsen. In de buurt zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen aanwezig.

In overleg met de eigenaar kan de indeling nog worden aangepast. Bijvoorbeeld een uitbouw van de keuken en/of een verplaatsing van de toiletten. Dit is uiteraard afhankelijk van het gewenste concept.

Heeft u interesse om deze mooie horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Klappeijstraat 11
Postcode: 4901 HD
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 21661
Prijs: € 29.500,00
Object ID: H20180107
Openingstijden: het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Parkeermogelijkheden: voldoende betaalde parkeerplaatsen in de buurt
Personeel: er hoeft geen personeel overgenomen te worden
Verplichtingen: brouwerij vrij
Vergunningen: de vergunning moet op eigen naam worden aangevraagd
Inventarislijst: op aanvraag beschikbaar
Huurprijs: € 2.950,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs: inventaris en huurdersbelang: € 29.500,00

Neem contact met mij op

Vergelijkbare Advertenties

Te koop

Gezellig Eetcafé – Klappeijstraat 13 &...

Prijs in overleg
Een eetcafé met potentie, gelegen in het gezelligste horecastraatje van Oosterhout, de Klappeijstraat. Thans geslot [lees meer]
Een eetcafé met potentie, gelegen in het gezelligste horecastraatje van Oosterhout, de Klappeijstraat. Thans geslot [lees meer]
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties