Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Uniek en karakteristiek Eetcafé en Bistro “Vrouwenhemel” in Werkendam

€ 49.500
Type advertentie: | Status:
Sasdijk 2,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

487

Waar vind je ze nog? Uniek en karakteristiek tot de laatste barkruk! Dit sfeervolle en super gezellige, bruine eetcafé Vrouwenhemel bevindt zich aan de rand van natuurgebied De Biesbosch. Door de gunstige locatie aan de Sasdijk en het werkelijk schitterende uitzicht op het water, is het een komen en gaan van toeristen, fietsers en passanten.

Het dorp Werkendam dankt zijn naam aan de afdamming van het riviertje De Werken in 1230 en men leefde daar eeuwenlang van de scheepvaart en visserij. Een tijdlang vonden ook veel griendwerkers er huisvesting, hetgeen Werkendam de bijnaam ‘De Vrouwenhemel’ opleverde, omdat de mannen de hele week in de Biesbosch werkten en de vrouwen dus van een behoorlijke ‘rust’ genoten.
Eetcafé Vrouwenhemel staat dus voor een stukje geschiedenis maar verder is iedereen welkom voor de gezelligheid, een praatje en vooral een hapje en een drankje.

Het complex bestaat uit een eetcafé, met op de begane grond aan de linkerkant een gezellige bar met daarachter een nette keuken (zo’n 14 m²). Tegenover de ingang bevinden zich een gescheiden heren- en damestoilet. Aan de rechterkant komt men in de smaakvol ingerichte bistro, waar een capaciteit is voor momenteel zo’n 30 couverts. De authentieke uitstraling van bepaalde elementen zorgt voor extra sfeer, elk met een eigen verhaal.

Op de eerste etage bevindt zich een grote woonkamer van waaruit men door de ramen een fantastisch uitzicht op de Merwede heeft. Er is verder nog een slaapkamer en een badkamer aanwezig. Met een paar aanpassingen is het eventueel mogelijk om dit gedeelte als woning te betrekken.

Onder de begane grond bevindt zich over de gehele oppervlakte van het pand een kelderruimte die nog naar eigen smaak kan worden ingericht. Aan weerszijden zijn grote openslaande houten deuren omdat voorheen de paarden met de wagens daar moesten laden en lossen.
Buiten vindt men aan de voorzijde een zonnig gevelterras, waar momenteel ruimte is voor zo’n 25 couverts. Voor het complex zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Een bijzondere locatie die met veel liefde en inzet nog verder kan uitgroeien als een bijzondere trekpleister op de doorgaande route. De Vrouwenhemel staat zeer goed aangeschreven en wordt bij de toeristen die de Biesbosch bezoeken continue gepromoot via folders.

Heeft u interesse om deze mooie horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Impressie:
https://eetcafevrouwenhemel.nl/

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Sasdijk 2
Stad:
Postcode: 4251 AA
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 21632
Prijs: € 49.500
Object ID: H20180103
Openingstijden: het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Parkeermogelijkheden: ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur
Personeel: er behoeft geen personeel overgenomen te worden
Verplichtingen: er rusten geen contractuele verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen: de vergunning moet op eigen naam worden aangevraagd
Inventarislijst: op aanvraag beschikbaar
Huurprijs: € 1.850,00 per maand, geen BTW
Vraagprijs: inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang: € 49.500,00

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties