Eetcafe – Delizia Il Gusto – Rotterdam

€ 39.000 · Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

Dit eetcafé bevindt zich aan de zeer drukke doorgaande weg in Overschie.
 
Het bedrijf is ca. 100 m² en heeft 50 zitplaatsen. er is een nette keuken die ingericht is met een compleet inventaris, daarnaast is er voldoende opslagruimte aanwezig.
 
De eigenaar heeft nu als specialiteit Pizza en Pasta maar met een kleine verbouwing om te bouwen naar ieder gewenste formule.
 
Aan de voorzijde bevindt zich een ruim zonnig terras waar het goed toeven is.
 
Er is met de verhuurder, tevens speelautomaten exploitant een ruime financiering te bespreken, dit alleen wel in een persoonlijk gesprek.
 
Bent u op zoek naar een horecabedrijf met nog veel doorgroei mogelijkheden, neem dan snel contact op met uw horecamakelaar Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week open
Verplichtingen : de speelautomaten zijn onlosmakelijk met het pand verbonden, verder is er geen brouwerij verplichting aanwezig!
Vergunningen : volledige horecavergunning cat 2 volgens APV Rotterdam
Personeel : er hoeven geen personeelsleden overgenomen te worden
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Financiële informatie : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs pand : € 1.400,00 per maand, er wordt geen BTW geopteerd
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill, handelsnaam en huurdersbelang: € 39.000,00 met ruime financiering mogelijkheden van 50%

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Abtsweg 55, 3042 GA Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (13)