Eetcafé
“De Melkmeid”
Brielle

· Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

Dit geweldig verbouwde eetcafé is echt een aanrader !!!!
 
Gevestigd aan de rand van de vesting in Brielle bevindt zich dit sfeervolle eetcafé met een gezellig terras en voor de deur een speelweide voor de kinderen.
 
Bij het binnenrijden van de vesting rijdt u direct langs het bedrijf wat er altijd uitnodigend uitziet. Eetcafé De Melkmeid heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 75m² en is zeer recent compleet verbouwd, het geheel heeft een gezellige zithoek, een mooie bar en een compleet nieuwe keuken welke voorzien is van een compleet inventaris.
 
Alle leidingen en elektriciteit bedrading van het bedrijf zijn vernieuwd en vervangen. Boven het eetcafé bevindt zich nog een 3 kamer woning die een inpandige opgang heeft naar boven.
 
Is uw interesse gewekt en wilt u een mooi nieuw TURN KEY bedrijf, neem dan contact op met Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : er zijn geen personeel verplichtingen aanwezig
Verplichtingen : er is een gokautomaten verplichting
Vergunningen : alle vergunningen zijn aanwezig maar dienen op naam gezet te worden
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich in de nabije omgeving ruim voldoende parkeerplaatsen
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Kaaistraat 23, Brielle, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.