Eetcafé “Capelle” Capelle aan den IJssel

€ 15.000 · Eetcafé / Restaurant · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

In een vrijstaande kiosk aan een grote parkeerplaats in superleuke wijk bieden wij u aan eetcafé Capelle. Deze zeer recentelijk verbouwde locatie wordt nu ter overname aangeboden.
 
Het betreft hier een kiosk met een bruto vloeroppervlakte van ca. 80 m² met aan de achterzijde een kleine verhoging. “Eetcafé Capelle” is netjes ingericht en voldoet aan de eisen, ook andere formules zouden in deze kiosk kunnen.
 
Zoekt u een leuke vrijstaande kiosk met een parkeerplaats, gratis parkeren in een dichtbevolkte wijk, dan is dit uw kans.
 
Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : er rusten geen personele verplichtingen op het bedrijf
Verplichtingen : er rust een gokautomaten verplichting op het bedrijf
Vergunningen : alle horecavergunningen voor het pand zijn volledig aanwezig, de nieuwe exploitant dient een vergunning op naam aan te vragen
Parkeermogelijkheden : gratis direct voor de deur
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs : € 1.650,00 per maand exclusief BTW
Vraagprijs : € 15.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Willem Barentszstraat 1, Capelle aan Den IJssel, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.