De “Bratwurst” Bar – Coolsingel Rotterdam

· Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · Koop
VERKOCHT o.v.v.

OMSCHRIJVING

Op de Coolsingel in het hartje van centrum Rotterdam op een super A1 locatie direct voor de hoofdingang van de Bijenkorf bevindt zich deze prachtige kiosk.
 
“De Bratwurst Bar” is een bedrijf dat 7 dagen per week zijn Bratwursten aan de man brengt en is in korte tijd al een begrip in Rotterdam!
 
Het pand heeft een oppervlakte van ca. 24 m² en heeft over de gehele voorzijde schuiframen.
 
Het geheel heeft een grote counter voor de take-away en ligt goed in het zicht op de Coolsingel. De inventaris is volledig op maat gemaakt, is compleet en ziet er luxe uit!.
 
“De Bratwurst Bar” Coolsingel is in november 2016 compleet nieuw ingericht. Diverse concepten zouden op deze locatie passen, daarnaast zou dit ook een schitterende locatie zijn voor een bloemenzaak.
 
Is uw interesse gewekt neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze horecamakelaar de heer Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen geopend zijn
Personeel : er zijn geen personeelsverplichtingen aanwezig
Verplichtingen : er zijn geen verplichtingen
Vergunningen : vergunningsvrij
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich in de nabije omgeving voldoende betaalde parkeerplaatsen
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Coolsingel 107A, 3012 AG Rotterdam, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (16)