Dart en Poolcafé
Spot The Loony
Rotterdam

€ 99.500 · Café / Club · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Ter overname aangeboden dit echte Feyenoordcafé aan de Beijerlandselaan te Rotterdam. Het bedrijf is al jaren het fanclub honk van alle Feyenoord supporters, het is een echt sportcafé.
 
Oppervlakte is ca. 90m² begane grond inclusief een grote rookruimte en ca. 25m² opslag/kelder en studioruimte.
 
Er worden naast de vaste voetbalevenementen, vele activiteiten georganiseerd zoals: ninebal, damesavonden en speciale thema dans- en feestavonden, verder heeft het bedrijf eigen dartteams die op deze locatie uit en thuis spelen en er is werkelijk altijd wel iets te doen. Daarnaast zijn er iedere donderdag optredens van DJ’s met Lef, vrijdag en zaterdag treden bekende DJ’s op, dit zijn klanten of bekenden van het café die hun DJ-kunsten gratis mogen komen vertonen.
 
De eigenaresse organiseert al sinds jaar en dag als Feijenoord vroeg thuis speelt een gratis ontbijt waar iedereen voor de wedstrijd van kan genieten, geweldig! Dan als Feijenoord thuis speelt met een wedstrijd om 14.30 uur en het is koud weer buiten, dan is er voor iedereen die dat wil een gratis lekkere kom soep. Daarnaast worden er kunstdagen gehouden waar iedere lokale kunstnaar zijn kunstwerken kan ophangen en eventueel ook verkopen.
 
Het bedrijf bestaat uit een ruime bar, enkele tafels en stoelen darts en biljart. Aan de achterzijde bevinden zich de toiletten en een opbergruimte. In de kelder bevind zich een ruime opslag c.q. voorraadruimte, daarnaast is er een inrichting die plaats geeft aan het lokale bandje die daar ca. 2 x per week oefent.
 
Op 50 meter afstand, aan de winkelboulevard Zuid, is er een bus / tramhalte verbinding.
Het is een superleuk café met vele mogelijkheden, voor een horecaondernemer(s) een echte uitdaging om op deze multiculturele plek een leuk tof goed lopend café over te nemen en zeker en vast hier een goede boterham te kunnen verdienen.
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf is de gehele week geopend, behalve op maandag
Personeel : er zullen 3 personeelsleden overgenomen dienen te worden ( 1×16 uur, 1×4 uur, 1×8 uur deze laatste gaat weg) daarnaast is er een interieur verzorgster die overgenomen moet worden
Verplichtingen : er zal een verplichting over moeten worden genomen van hoofdhuurder AB Inbev.
Er zal een speelautomatenverplichting over genomen dienen te worden van de firma Van Dessel.
Vergunningen : alle huidige vergunningen, voldoen volgens de eigenaresse, volledig aan de door de gemeente Rotterdam gestelde eisen
Parkeermogelijkheden : in de nabije omgeving zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig
Omzet : de huidige omzet is goed maar door uitbreiding van het concept en eigen inzet nieuwe eigenaars zeker nog te verhogen
Financiële gegevens : deze informatie wordt op verzoek van de huidige eigenaar na een persoonlijk gesprek ter inzage gegeven
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Website : Bekijk de Facebookpagina voor meer informatie!
Huurprijs : € 1.662,00 exclusief BTW
Vraagprijs : € 99.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Beijerlandselaan 33A, 3074 EB Rotterdam

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (9)