Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

“Class by Jofel” te Zoetermeer

Vraagprijs op aanvraag beschikbaar
Dorpsstraat 114,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

798

“Class by Jofel” is er voor een breed publiek. Dat begint om 12 uur heel ontspannen voor een lunch, een ‘high tea’, een al dan niet aangeklede borrel (‘high wine’ en ‘high beer’) en het diner. Waarbij de uitgebreide menukaart met regelmaat varieert. Later op de avond is er vaak livemuziek.

Het idee is dat iedereen zich welkom moet kunnen voelen, of het nu gaat om jong en oud, gezinnen met kinderen, zakelijk of privé.

“Class by Jofel” is een afwijkende vestiging tot de andere drie vestigingen, dit is met name door de grootte van het pand en het grote aantal zitplaatsen.

Huidige ondernemers hebben besloten afscheid te nemen van deze locatie en zich verder te willen focussen op groei in andere steden.

Het pand in Zoetermeer kent een rijke geschiedenis, het gebouw is in 1924 gebouwd als schoolgebouw waarin de openbare lagere school tot de jaren zeventig in was gevestigd. Na die tijd werd het gebruikt als muziekschool en later als horeca met “Pasta Company XL”. In de oorlogsjaren heeft het pand zelfs dienstgedaan als kazerne.

Op dit moment wordt enkel de begane grond voor a la carte en het recent toegevoegde naastgelegen pand voor feesten en partijen benut voor deze exploitatie. Er zijn mogelijkheden om de boven verdieping aan te passen en de klaslokalen door te breken tot een grote ruimte voor horeca.

Het aantal zitplaatsen binnen is nu 250, het terras aan de voor en achterzijde heeft eveneens 250 zitplaatsen. Het totaalaantal vierkante meters binnen is ruim 1.000 m², hier is ook zeker nog veel ruimte om het aantal zitplaatsen uit te breiden.

Er is voldoende gratis en betaald parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand en is het goed bereikbaar voor bijvoorbeeld touringcars.

Bij een verkoop zal de naam “Jofel” niet mee worden verkocht, de naam “Class” mag wel worden gebruikt door de nieuwe eigenaar.

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Edwin Lansbergen op telefoonnummer 06 – 55 73 42 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Dorpsstraat 114
Postcode: 2712 AN
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 23661
Object ID: H20190116
Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 24:00 uur
Parkeermogelijkheden: voldoende achter het pand, zowel gratis als betaald
Personeel: ja, diverse personeelsverplichtingen
Brouwerij: Grolsch
Vergunningen: dienen opnieuw op naam worden aangevraagd
Omzet: € 1.200.000,00 exclusief BTW
Financiële gegevens: op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst: op aanvraag beschikbaar
Oppervlakte: 1.000 m²
Huurprijs: pand: € 12.829,00 per maand, exclusief BTW (2 panden)
Vraagprijs: inventaris, exploitatierechten, huurdersbelang en goodwill: op aanvraag beschikbaar
Waarborg: 3 maanden huur + BTW

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties