Chinees-Indisch restaurant
“Mei Wah” Etten-Leur

€ 119.500 · Restaurant · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Zeer gunstig gelegen direct naast het trein / bus station in Etten-Leur bevindt zich Chinees-Indisch restaurant ‘Mei Wah’. De hele dag is het een komen en gaan van reizigers, waardoor er voor de deur behoorlijk wat traffic is. Dit wordt nog versterkt door de doorgaande weg, die zich direct aan de voorzijde van het restaurant bevindt.
 
Via de hoofdingang gaat men naar het restaurantgedeelte en via de zij-ingang naar het afhaalgedeelte. Hierdoor is een functionele splitsing mogelijk tussen de gasten die uitgebreid uit eten gaan en zij die voor een (snelle) afhaalmaaltijd komen.
 
Bij binnenkomst door de hoofdingang loopt men langs een waterbak met speelse fonteinen richting de bar. Daar kan men genieten van een drankje totdat men aan tafel kan plaatsnemen. In de garderobekasten kan men zijn/haar jas ophangen. Er is ruimte in het restaurant voor zo’n 80 couverts. Er is een gescheiden dames- en herentoilet.
 
Door de zij-ingang komt men aan de linkerzijde van de bar waar men een speciale balie heeft voor de afhaalmaaltijden. In de keuken is voldoende apparatuur aanwezig om in dit concept te voorzien. Men beschikt over de benodigde vergunningen.
De totale oppervlakte van het restaurant bedraagt ca. 300 m² waardoor er diverse mogelijkheden zijn om de bestaande formule over te nemen of een geheel nieuw multifunctioneel concept te gaan exploiteren.
 
Naast de hoofdingang maakt men gebruik van een klein terras. Bij de Gemeente ligt een aanvraag of uitbreiding van het terras aan de zijkant mogelijk is. Daar bevindt zich nu nog een plantsoen met lage begroeiing. De zon staat hier nagenoeg de hele dag, waardoor men maximaal kan profiteren van de gunstige ligging.
 
In de buurt zijn voldoende gratis en betaalde parkeerplaatsen aanwezig.
 
Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Therese du Bois 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week open
Personeel : er behoeft geen personeel overgenomen te worden
Parkeerplaatsen : voldoende gratis (en betaalde) parkeerplaatsen rond het pand
Verplichtingen : huurcontract loopt via AB In-Bev
Vergunningen : alle vergunningen zijn aanwezig
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs : € 2.300,00 per maand, inclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten en huurdersbelang:
€ 119.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Therese du Bois 06 – 235 718 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Etten-Leur, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.