“Street Foodies” Centrum horecalocatie – Karel Doormanstraat – Rotterdam

€ 155.000 · Horeca Algemeen · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Dit bedrijf Street Foodies (www.streetfoodies.nl) is gevestigd op een top A1 Locatie midden in het centrum van Rotterdam. Tegenover de Pathé Schouwburgplein, naast de Doelen, het is op de hoek van de Karel Doormanstraat en de Korte Lijnbaan. Maar vanwege persoonlijke redenen wensen de huidige ondernemers het bedrijf te verkopen.
 
Het horecabedrijf heeft een oppervlakte van ca. 200 m² en heeft op dit moment minimaal 50 zitplaatsen op de eerste verdieping en aan de voorzijde van het pand bevindt zicht een terras van 60 m² terras met minimaal 70 zitplaatsen Met een mooi breed uitzicht op het Schouwburgplein en een volledig modern ingericht met een net compleet inventaris is dit een super horecalocatie, die met een kleine transformatie tot een ieder gewenste formule aangepast kan worden.
 
Heeft u interesse om deze super centrum horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : er behoeft geen personeel overgenomen te worden
Vergunningen : op dit moment voldoet het bedrijf aan de gestelde eisen, en is de aanvraag voor de alcoholvergunning in gang gezet
Verplichtingen : er zijn geen contractuele verplichtingen. Het bedrijf is vrij van brouwerij!
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs : ca. € 2.333,33 per maand, er wordt geen BTW geopteerd
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang:
€ 155.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Centrum, Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (5)