Cateringruimte
“Schiedamsedijk 52g”
Vlaardingen – VERKOCHT o.v.v.

€ 7.500 · Overige · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT o.v.v.

OMSCHRIJVING

Op een steenworp afstand van de Benelux tunnel en zeer centraal gelegen tussen Rotterdam, Barendrecht, Schiedam etc. bieden wij u deze zeer ruime cateringkeuken aan.
 
Het betreft hier een locatie waar de bezorg beer jaren haar geld heeft verdiend maar wegens succes vertrokken is naar een groter pand.
 
De begane grond heeft een oppervlakte van 120 m² en 1e verdieping 55 m². Deze ruimtes zijn zeer goed verdeeld en zo komt u bij binnenkomst in het kantoor met opslag en aan de achterzijde de grote keuken.
 
Het bedrijf is niet meer volledig ingericht maar de basis is er en van hoge kwaliteit.
 
Een mooie HACCP vloer, koelcel en vriescel (zonder motor), afzuigkap Er blijft wat apparatuur achter, deze zijn van goede kwaliteit. Alle wanden zijn voorzien van mooi tegelwerk.
 
Bent u op zoek naar een zeer mooi en goedlopend bedrijf dan is dit zeker uw kans. Wilt u een afspraak maken, neem dan snel contact op met Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag en kan 7 dagen per week open
Personeel : geen
Verplichtingen : er rusten geen verplichtingen op bedrijf
Vergunningen : vergunningsvrij
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Parkeermogelijkheden : voldoende aanwezig
Huurprijs : € 1.120,00 per maand exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris en huurdersbelang :
€ 7.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23 , email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Schiedamsedijk 52G, Vlaardingen, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitatie`s weet ik precies wat een horecaondernemer denkt, voelt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.