Casco Horecaruimte aan de Voorstraat – Spijkenisse

· Casco · Huur
Te huur: prijs op aanvraag

OMSCHRIJVING

Gevestigd aan de Voorstraat 18 te Spijkenisse, pal tegenover de bekende horecagelenheid “Gers” bieden wij u deze prachtige ruim opgezette horecalocatie aan.
 
Het bedrijf wordt casco geleverd met in totaal drie zalen en een grote bar. De vierkante meters zijn verdeeld over 4 zalen die afzonderlijk van elkaar te verhuren zijn.
 
Bij binnenkomst komt u in het café/restaurant met een oppervlakte van ca. 90 m², loopt u door naar achteren dan is daar de grote zaal van ca. 225 m² inclusief berging en keuken. Met een kleine trap omhoog komt u in de skihut met een oppervlakte van ca. 190 m². De skihut is nog redelijk in tak met een grote bar in het midden. Aan de achterzijde van het bedrijf, die zowel via binnen als aan de achterkant te betreden is, komt u in de volgende zaal met een oppervlakte van ca. 200 m².
 
Door het gehele pand bevinden zich op diverse plaatsen toiletten daarnaast is er nog een grote garderobe aanwezig. Opslagruimte is vrijwel bij iedere zaal aanwezig. Op deze locatie zijn er tal van mogelijkheden, denk aan een restaurant, feesten, all you can eat en theater diner.
Zoekt u op een goede locatie een horecabedrijf met zeer veel ruimte, bel dan geheel vrijblijvend, naar onze Horecamakelaar de heer Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag geopend zijn van maandag t/m zondag
Personeel : geen verplichtingen
Verplichtingen : geen verplichtingen
Vergunningen : alle vergunningen moeten opnieuw aangevraagd worden
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich in de gehele omgeving betaalde parkeermogelijkheden
Huurprijs per maand : op aanvraag

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Voorstraat 10, Spijkenisse, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.