Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Casco Horecaruimte aan de Voorstraat – Spijkenisse

prijs op aanvraag
Type advertentie: | Status:
Voorstraat 10,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

204

Gevestigd aan de Voorstraat 18 te Spijkenisse, pal tegenover de bekende horecagelenheid “Gers” bieden wij u deze prachtige ruim opgezette horecalocatie aan.

Het bedrijf wordt casco geleverd met in totaal drie zalen en een grote bar. De vierkante meters zijn verdeeld over 4 zalen die afzonderlijk van elkaar te verhuren zijn.

Bij binnenkomst komt u in het café/restaurant met een oppervlakte van ca. 90 m², loopt u door naar achteren dan is daar de grote zaal van ca. 225 m² inclusief berging en keuken. Met een kleine trap omhoog komt u in de skihut met een oppervlakte van ca. 190 m². De skihut is nog redelijk in tak met een grote bar in het midden. Aan de achterzijde van het bedrijf, die zowel via binnen als aan de achterkant te betreden is, komt u in de volgende zaal met een oppervlakte van ca. 200 m².

Door het gehele pand bevinden zich op diverse plaatsen toiletten daarnaast is er nog een grote garderobe aanwezig. Opslagruimte is vrijwel bij iedere zaal aanwezig. Op deze locatie zijn er tal van mogelijkheden, denk aan een restaurant, feesten, all you can eat en theater diner.

Zoekt u op een goede locatie een horecabedrijf met zeer veel ruimte, bel dan geheel vrijblijvend, naar onze Horecamakelaar de heer Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Voorstraat 10
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 21411
Object ID: H20180071
Openingstijden: het bedrijf mag geopend zijn van maandag t/m zondag
Parkeermogelijkheden: er bevinden zich in de gehele omgeving betaalde parkeermogelijkheden
Personeel: geen verplichtingen
Verplichtingen: geen verplichtingen
Vergunningen: alle vergunningen moeten opnieuw aangevraagd worden
Huurprijs: per maand: op aanvraag beschikbaar

Neem contact met mij op  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties