Casco Horecapand "Lange Breestraat 1 t/m 3"Dordrecht - Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Casco Horecapand
“Lange Breestraat 1 t/m 3”
Dordrecht

· Casco · VERKOCHT/VERHUURD
VERHUURD

OMSCHRIJVING

Dit casco horecapand is zowel te huur als in zijn geheel te koop!
 
Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 
Bij binnenkomst van het pand heeft u rechts voldoende ruimte om eventueel een rookgedeelte te creëren. Achter het rokershok bevindt zich een aparte dames en herentoilet.
 
Links staat u direct in het eet/zitgedeelte waar u minimaal 60 zitplaatsen kan creëren. Halverwege deze ruimte heeft u aan de rechterzijde een bar en een afgesloten keuken voorzien van een afzuigsysteem en klein keukenblok.
 
Achter in de zaal vindt u een trap naar boven die leid naar een opslagruimte.
 
Boven het bedrijf bevindt zich een woning met eigen ingang welke behoort tot het gehuurde, de woning heeft een totale oppervlakte van ca. 55m² verdeeld in woonkamer met open keuken, aparte slaapkamer en badkamer.
 
Dit is een unieke kans voor nieuwe ondernemers om dit horecabedrijf inclusief woning succesvol te gaan exploiteren!
 
Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Fernanda Fernandes 06 – 155 377 06voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : er rusten geen personeelsverplichtingen op het bedrijf
Verplichtingen : gokautomatenverplichting
Vergunningen : er rust een volledige horeca/drankvergunning op het pand maar wordt op dit moment niet benut. De nieuwe exploitant zal een nieuwe vergunning op naam dienen aan te vragen.
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich in de nabije omgeving ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen en een parkeergarage

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Lange Breestraat 1 - 3, Dordrecht, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.