Casco Horecalocatie
Entrepotgebouw
Rotterdam

€ 3.000 · Casco · Huur
Te Huur

OMSCHRIJVING

Deze casco horecalocatie is gevestigd in een van de mooiste panden en locaties van Rotterdam. Het Entrepotgebouw bevindt zich in een van de schitterende binnenhavens nabij het centrum van Rotterdam.
 
De locatie is casco, heeft een breed front met veel glas en heeft een super mooi uitzicht op de binnenhaven. Het zou zo maar een top locatie kunnen worden voor bijvoorbeeld een leuke lunchroom of een Thai-, Sushi en/of Tapas formule.
 
Aan de voorzijde, op de zonkant kan en mag een groot terras gerealiseerd worden.
 
Beschrijving locatie:
Dit schitterende gebouw is samen met de binnenhaven een juweeltje in de stad Rotterdam. De binnenhaven is een druk bezochte haven waarin nu voornamelijk privé boten en jachten liggen.
 
Het pand dateert uit medio 1897 en was een groot pakhuis waarin met name levensmiddelen lagen opgeslagen en van daaruit verhandeld werden. Het bestaat nu uit luxe appartementen, restaurants, winkels en een grote supermarkt.
 
Het gebied heeft een werkelijke metamorfose ondergaan en met het aantrekken van enthousiaste horecaondernemers wordt het nu “THE NEXT PLACE TO BE”!!!

 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 of Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : op het pand heerst een volledige horecavergunning en kan en mag 7 dagen open volgens plaatselijke A.P.V. Rotterdam
Verplichtingen : : er zal een R.O.Z huurcontact afgesloten gaan worden op basis van 5+5
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich in de nabije omgeving ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen
Huurprijs : per maand bij start: ca. € 3.000,00 exclusief BTW

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09 of Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar info@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Entrepotgebouw, Vijf Werelddelen, 3071 Rotterdam

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (11)