Caribbean Bites – Schiedam

€ 21.500 · Overige · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

Gerechten met een tropische twist. Van broodjes en wraps tot Caribische snacks. Via thuisbezorgd.nl komen deze heerlijke gerechten bij de mensen thuis maar afhalen kan natuurlijk ook.
 
Caribbean Bites ligt aan de drukke, doorgaande ’s-Gravelandseweg in Schiedam, in een gezellig winkelrijtje. Verder bevindt het bedrijf zich middenin een woonwijk met flats, waardoor de doelgroep rijkelijk vertegenwoordigd is en men gegarandeerd is van een leuke omzet. Ook de kantoren in de buurt zorgen voor een flink aantal bestellingen per telefoon. Uiteraard kan men de omzet nog verhogen door bijvoorbeeld de openingstijden te verruimen.
 
De winkelruimte bestaat uit een keuken met werkruimte op de begane grond, waar de benodigde apparatuur aanwezig is om in het bestaande concept te voorzien. Gaat men met de trap naar beneden, dan treft men daar de benodigde opslagruimte aan en een grote koeling. Beide ruimtes komen in totaal op 35 m².
 
Verder beschikt men over de benodigde vergunningen en voldoet men aan alle eisen, die passen binnen het bestemmingsplan ‘Spaanse Polder en ’s-Graveland’, onder ‘Gemengd-1’.
 
Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : volgens de plaatselijke APV
Personeel : er behoeft geen personeel overgenomen te worden
Verplichtingen : u hoeft geen contractuele verplichtingen over te nemen
Vergunningen : alle vergunningen zijn volgens de huidige ondernemer aanwezig
Parkeermogelijkheden : ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur
Inventarislijst : op aanvraag verkrijgbaar
Financiële informatie : op aanvraag verkrijgbaar
Impressie : www.caribbeanbites-schiedam.nl
Huurprijs/td>

: € 423,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang:
€ 21.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

's-Gravelandseweg 618, 3119 NA Schiedam, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.