Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Caribbean Bites – Schiedam

€ 5.000
Type advertentie: | Status:

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Voeg toe aan favorieten
177

Gerechten met een tropische twist. Van broodjes en wraps tot Caribische snacks. Via thuisbezorgd.nl komen deze heerlijke gerechten bij de mensen thuis maar afhalen kan natuurlijk ook.

Caribbean Bites ligt aan de drukke, doorgaande ’s-Gravelandseweg in Schiedam, in een gezellig winkelrijtje. Verder bevindt het bedrijf zich middenin een woonwijk met flats, waardoor de doelgroep rijkelijk vertegenwoordigd is en men gegarandeerd is van een leuke omzet. Ook de kantoren in de buurt zorgen voor een flink aantal bestellingen per telefoon. Uiteraard kan men de omzet nog verhogen door bijvoorbeeld de openingstijden te verruimen.

De winkelruimte bestaat uit een keuken met werkruimte op de begane grond, waar de benodigde apparatuur aanwezig is om in het bestaande concept te voorzien. Gaat men met de trap naar beneden, dan treft men daar de benodigde opslagruimte aan en een grote koeling. Beide ruimtes komen in totaal op 35 m².

Verder beschikt men over de benodigde vergunningen en voldoet men aan alle eisen, die passen binnen het bestemmingsplan ‘Spaanse Polder en ’s-Graveland’, onder ‘Gemengd-1’.

Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Impressie: www.caribbeanbites-schiedam.nl

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Stad:
Postcode: 3119 NA
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 21875
Prijs: € 5.000
Object ID: H20180063
Openingstijden: volgens de plaatselijke APV
Parkeermogelijkheden: ruim voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur
Personeel: er behoeft geen personeel overgenomen te worden
Verplichtingen: u hoeft geen contractuele verplichtingen over te nemen
Vergunningen: alle vergunningen zijn volgens de huidige ondernemer aanwezig
Financiële Gegevens: op aanvraag verkrijgbaar
Inventarislijst: op aanvraag verkrijgbaar
Huurprijs: € 423,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs: inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang: € 5.000,00

Neem contact met mij opVergelijkbare Advertenties

Te koop

Jeneverlogies Ambacht & Brood – Schiedam

€ 50.000
Dit bedrijf verdient een mooie omschrijving: Op de begane grond bevindt zich een ruimte waar de gasten van de B&B e [lees meer]
Dit bedrijf verdient een mooie omschrijving: Op de begane grond bevindt zich een ruimte waar de gasten van de B&B e [lees meer]
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties