Per direct te koop: Cafetaria ‘Waarom Niet’ onzelfstandige woning – Rockanje

€ 67.500 · Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

Een geweldig object op een hele aantrekkelijke locatie. Cafetaria ‘Waarom Niet’ valt op doordat het bovenaan een dijk ligt. De lokale bezoekers en toeristen komen hier graag voor de kwaliteit en de service die men biedt.
 
De verkoopruimte aan de voorzijde (34 m²) is netjes ingericht, heeft diverse zitplaatsen en een mooie verkoopcounter. Er bevindt zich een gezellig terras voor de deur waar men heerlijk in het zonnetje kan zitten.
Via de spoelkeuken en het toilet loopt men naar de keurige woonkamer aan de achterkant met de open keuken. Door de ramen kijkt men uit op de ruime tuin, die onder het dijkniveau ligt en via een trap bereikbaar is. In het onderhuis treft men nog 3 slaapkamers en een doucheruimte aan. De aangrenzende garage (met elektrisch rolluik) maakt het geheel compleet. Alles bevindt zich in hetzelfde pand met één eigenaar.
 
De volgende exploitant kan de zaak turn-key overnemen en met een uitbreiding van de openingstijden nog extra omzetkansen benutten.
 
Rockanje is een aantrekkelijke locatie doordat het strand vlak in de buurt is en er dus een behoorlijke traffic is het hele jaar door. Men komt voor de zon of om even lekker uit te waaien.
 
Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : er hoeft geen personeel overgenomen te worden
Verplichtingen : geen
Vergunningen : de vergunning moet op eigen naam worden aangevraagd
Parkeermogelijkheden : voldoende gratis parkeerplaatsen direct voor de deur
Financiële informatie : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs : € 2.200,00 voor de bedrijfsruimte inclusief 4 kamerwoning per maand, geen BTW
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang:
€ 67.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Zeeweg 33A, 3235 AX Rockanje, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.