Cafetaria ‘Waarom Niet’ inclusief 4 kamerwoning – Rockanje

· VERKOCHT / VERHUURD · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

Cafetaria ‘Waarom Niet’ valt op als men aan komt rijden. Het ligt op een mooie locatie bovenaan een dijk en door de gezellige uitstraling (vlaggen van diverse landen) trekt men zowel de lokale bezoeker als de toeristen aan. Vooral de verse friet en de menu’s doen het hier prima. De klant is koning en dat werpt zijn vruchten af.
 
De verkoopruimte aan de voorzijde (34 m²) is netjes ingericht, heeft diverse zitplaatsen en een mooie verkoopcounter. Er bevindt zich een gezellig terras voor de deur waar men heerlijk in het zonnetje kan zitten.
Via de spoelkeuken en het toilet loopt men naar de keurige woonkamer aan de achterkant met de open keuken. Door de ramen kijkt men uit op de ruime tuin, die onder het dijkniveau ligt en via een trap bereikbaar is. In het onderhuis treft men nog 3 slaapkamers en een doucheruimte aan. De aangrenzende garage (met elektrisch rolluik) maakt het geheel compleet. Alles bevindt zich in hetzelfde pand met één eigenaar.
 
Een prima locatie waar een hele goede omzet behaald wordt door de vaste klantenkring, de spontane aanloop en de bezorging op locatie via www.cafetariawaaromniet.nl
De volgende exploitant kan de zaak turn-key overnemen en met een uitbreiding van de openingstijden nog extra kansen benutten.
 
Daarbij is Rockanje met het strand in de buurt een bijzonder leuke locatie, waar een prima omzet gehaald kan worden.
 
Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : er hoeft geen personeel overgenomen te worden
Verplichtingen : het bedrijf is brouwerij en speelautomaten vrij
Vergunningen : de vergunning moet op eigen naam worden aangevraagd
Parkeermogelijkheden : voldoende gratis parkeerplaatsen direct voor de deur

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Zeeweg 33A, 3235 AX Rockanje, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.