Cafetaria
“Klein Duimpje”
Rotterdam

€ 69.950 · Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Gelegen aan een zeer drukke weg op het industriegebied “Hordijk Oost” nabij het nieuwe Maasstad ziekenhuis, de winkelboulevard Reijerwaard en de veiling van Barendrecht.
 
Dit geheel vrijstaande pand is zeer functioneel, heeft vele vaste klanten vanuit de wijde omgeving en is omringt door een enorm groot aantal industriebedrijven en is zeer goed bereikbaar!
 
Het geheel heeft een oppervlakte van ca. 122m² met een goed en volledig inventaris en ca. 35 zitplaatsen, gescheiden toiletten, opslagruimte en aan de voorzijde een terras.
 
Voor een nieuwe ondernemer op deze top locatie ligt hier een werkelijke uitdaging, de economie trekt weer aan en de industrie zal zich nog verder uitbreiden op deze mooie locatie.
 
De huidige eigenaar is ca. 2 maanden per jaar gesloten en is ook de weekenden gesloten, er is dan ook een enorme omzetstijging in het verschiet met ruimere openingstijden, bezorgservice, verkoop van softijs en een veel ruimer assortiment van bijvoorbeeld belegde broodjes en maaltijden.
 
Overname vastgoed is bespreekbaar !!
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : momenteel is het bedrijf is geopend van maandag t/m donderdag van 10.30 uur tot 18.30 uur en vrijdag vanaf 10.30 uur tot 18.00 uur, zaterdag en zondag is het bedrijf gesloten
Personeel : geen overname van personeelsleden
Vergunningen : vergunningsvrije exploitatie, deze dient onder dezelfde voorwaarden over te worden genomen, uitbreiding naar een volledige drank & horecavergunning behoort tot de mogelijkheid
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Prijs : inventaris en goodwill: € 69.950,00
Huurprijs : € 2.250,- exclusief BTW per maand

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Hordijk-Oost, Bergambachtstraat 21, 3079 DA Rotterdam

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitatie`s weet ik precies wat een horecaondernemer denkt, voelt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (11)