Café
“The Piperbag”
Hazerswoude – Rijndijk

€ 74.500 · Café/Club · Huur
Te Koop

OMSCHRIJVING

Bent u op zoek naar een dorpscafé in het gezllige Hazerswoude – Rijndijk met een gezonde exploitatie, dan is dit uw kans!
 
Het café heeft een hoge omzet, de reden de huidige exploitant de onderneming wil verkopen is dus niet omdat het slecht gaat, maar omdat hij een 2e zaak heeft geopend en dit helaas niet kan combineren met Café The Piperbag.
 
Het is een gezellig café in een drukke “winkelstraat” in het centrum van Hazerswoude – Rijndijk. U kunt gratis parkeren voor de deur of achter het pand.
 
Er is centraal in het pand een rustieke bar aanwezig welke voorzien is van koelkasten, daarnaast is er een nette geluidsinstallatie aanwezig. In het midden van de zaak staat een biljarttafel voor wedstrijden.
 
Er is een aparte rokersruimte deze is geheel demontabel om zo meer ruimte te creëren voor feesten en partijen. Achterin bevinden zich de dames- en herentoiletten.
 
Er is een ruim magazijn aanwezig in de achtergelegen garagebox, deze box is inclusief de huurprijs. In het magazijn bevinden zich 2 biertanks van een ieder 1000 liter.
 
Heeft u interesse om deze locatie te bezichtigen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met uw horecamakelaar Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek.
 

KENMERKEN

Openingstijden : di t/m za vanaf 16:00 uur geopend zo-ma gesloten
Personeel : op aanvraag beschikbaar
Verplichtingen : geen brouwerij verplichting, wel een tapinstallatie van Hertog Jan, automatenverplichting
Bestemming : horeca categorie 2 (vrije sluitingstijden)
Oppervlakte : ca. 75m² (exclusief de garage / opslagruimte)
Parkeermogelijkheden : gratis parkeren voor deur of achter het pand
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs : € 1.262,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang:
€ 74.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Da Costasingel 40, Hazerswoude-Rijndijk, Nederland

Attachments

  Makelaar

  Marcel Verbaas

  Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

  "Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitatie`s weet ik precies wat een horecaondernemer denkt, voelt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om..

  Contact  Uw bericht is succesvol verzonden.