Café “Scheffers” aan de Groenmarkt 1 te Dordrecht

€ 0 · Café / Club · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT o.v.v.

OMSCHRIJVING

Als we het hebben over een bekend en goedlopend café dan is de huiskamer van café Scheffers natuurlijk wel de ideale onderneming om over te nemen.
 
Een café zoals een café moet zijn en een uitstraling van een echt gezellig bruin café met een terras voor de deur en aan de overzijde van de straat.
 
De gezellige bar heeft uitkijk over de markt en met een kleine verdieping in het pand kijkt u door het café heen.
 
Café Scheffers beschikt over een kleine keuken en opslag. In het café kunnen ca. 100 gasten staan en buiten op het terras biedt Scheffers nog eens 66 zitplaatsen.
 
Bent u op zoek naar een gezellig en goedlopend café, neem dan snel contact op met uw horecamakelaar mevrouw Silvie Weidijk 06 – 146 621 74 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week open
Personeel : geen verplichtingen
Verplichtingen : er rust een gokautomaten verplichting op het bedrijf van Wetsteijn en een brouwerij verplichting van AB-Inbev
Vergunningen : volgens de huidige exploitant volledig aanwezig

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon mevrouw Silvie Weidijk
telefoonnummer 06 – 146 621 74, email naar silvie@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.
 
Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Groenmarkt 1, 3311 BD Dordrecht, Nederland

Makelaar

Silvie Weidijk

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

Beste bezoeker, Wie is Silvie Weidijk? Silvie is een enthousiaste, ondernemende en betrokken dame die stevig in haar hakjes staat. Zij begon op haar 15e jaar in de horeca te werken. Haar ouders werkten beide ook in de horeca. Op..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.