Café “M.G. Café” Rotterdam

· Café / Club · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

Gevestigd aan de Burgermeester van Walsumweg 716 te Rotterdam, op een steenworp afstand van de Oude Haven bieden wij u dit knusse café aan.
 
“M.G café” ligt centraal gelegen en is vanaf de weg goed zichtbaar. Bij binnenkomst treft u aan een lange bar, tegen de muur een lange zitbank met tafeltjes, aan de achterzijde een opslagruimte, keuken en voorin de rokersruimte met gokkasten.
 
Voor het café bevind zich het terras met ca. 16 zitplaatsen. Dit alles bevind zich op een bruto vloeroppervlakte van ca. 68 m²
 

Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen geopend zijn
Personeel : er rusten geen personeelsverplichtingen op het bedrijf
Verplichtingen : er heerst een onlosmakelijke speelautomaten verplichting op het pand. U bent brouwerij vrij!!
Vergunningen : alle horecavergunningen voor de huidige locatie zijn aanwezig maar dienen op de persoon opnieuw te worden aangevraagd
Parkeermogelijkheden : er bevinden ich in de nabije omgeving voldoende betaalde parkeerplaatsen
Inventarislijst : n.v.t.

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23 , email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Burgemeester van Walsumweg 716, Rotterdam, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (12)