Cafe met nachtvergunning – Rotterdam

· Café / Club · Koop
Te Koop: VERKOCHT o.v.v.

OMSCHRIJVING

Deze locatie is gevestigd op een van de drukste doorgaande kruispunten van Rotterdam centrum.
 
Aan de ene zijde loopt je naar het Scheepsvaartkwartier waar op dit moment een grote horecabedrijvigheid is en aan de andere zijde heb je het drukke winkel en uitgaanscentrum.
 
Het geheel heeft een oppervlakte op de begaande grond van ca. 90 m² en een even grote droge kelderruimte met mogelijkheden voor opslag en het creëren van een keuken. Aan de voor en zijkant zijde bevindt zich een gevelterras.
 
Het bedrijf heeft een eigentijdse formule en is ingericht als bar met nachtfunctie en voldoet geheel aan de gestelde eisen.
 
Mocht je hier op deze locatie een leuk eetcafé van willen maken moet je nog wel een investering doen voor de keuken maar verder zijn alle facetten aanwezig voor succes. Er is een volledig akoestisch behandeld plafond waardoor harde muziek geen enkel probleem is.
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, Ja, dit is mijn droom bedrijf, neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week 24 geopend zijn
Personeel : er hoeft geen personeel over te worden genomen
Verplichtingen : er loopt een drankafnameverplichting met Grolsch t/m februari 2018
Vergunningen : het bedrijf heeft een volledige horeca nachtvergunning en voldoet aan de gestelde eisen
Parkeermogelijkheden : voldoende betaalde parkeerplaatsen in de directe omgeving aanwezig

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (10)