Café
“De Open Haard”
Ouddorp

€ 260.000 · Café / Club · Koop
Te koop

OMSCHRIJVING

Dit tot in de verre uithoeken bekend staande café / eetcafé is te koop inclusief de horeca-exploitatie.
 
Het bedrijf bevindt zich aan de hoofd ingang van een van de grootste camping- c.q. huizenaccommodatie van Ouddorp t.w. “De Toekomst”, direct nabij de grote strandopgang en in de directe omgeving zijn diverse grote campings.
 
Het pand voldoet aan alle eisen die gesteld zijn door de gemeente om de huidige horeca-exploitatie uit te voeren. De horeca-exploitatie is een gezellig ingericht eetcafé met een ruime baropstelling, daarnaast een groot aantal tafels en stoelen, een grote rookruimte die geheel compleet is ingericht, een super mooie serre met ruime opstelling van tafels en stoelen en aan de voor- en zijkant een groot terras.
 
Tevens bevindt zich aan de voorzijde een cafetaria- c.q. afhaalgedeelte, ook deze is voorzien van een compleet inventaris.
 
Het pand is ideaal voor een ondernemerspaar die hier in een all over jaarexploitatie met veel vaste gasten een uitstekende boterham zou kunnen gaan verdienen, met een kleine aanpassing is hier iedere horecaformule te exploiteren!!!
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan zomer en winter 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : er behoeft geen personeel over te worden genomen
Verplichtingen : het bedrijf is brouwerij en speelautomatenvrij!!!
Vergunningen : alle vergunningen zijn volgens de huidige ondernemer volledig aanwezig
Omzet : de huidige omzet is redelijk te noemen maar door flinke uitbreiding van het concept / catering, marketing, multimedia reclame en verruiming van de openingstijden zeker flink te verhogen
Financiële informatie : deze informatie wordt op verzoek van de huidige eigenaar pas na een persoonlijk gesprek ter inzake gegeven
Website : www.eetcafedeopenhaard.nl voor een schitterende impressie van het bedrijf, en zijn inrichting en mogelijkheden!
Vraagprijs : registergoed inclusief de aanwezige inventaris: € 260.000,00 k.k. (afkoop erfpacht loopt af per 2020 per jaar zal er dan ca € 4.800,00 aan erfpacht betaald moeten gaan worden, dit onder voorbehoud exacte bedrag)

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.


Locatie

Dijkstelweg 55, Ouddorp, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.