Café
“De Markies”
Maassluis
T.E.A.B.!

· Café / Club · Koop
Te Koop T.E.A.B.!

OMSCHRIJVING

Dit mooie café heeft naam en faam. Hier hebben jong en oud een gezellig plekje voor een drankje, een hapje en een potje biljart.
 
Op de begane grond zijn enkele tafeltjes, een gezellige bar en biljart. Er is een grote speciaal gebouwde rookruimte. In het souterrain bevindt zich een ruimte waar mogelijk een vergunning op aangevraagd kan worden voor uitbreiding van de huidige exploitatie, dit wel onder voorbehoud van de gemeente Maassluis.
Verder bevindt zich daar de kleine keuken en opslagruimte.
 
Op de eerste verdieping bevindt zich nog een mooie ruimte die ingericht kan worden voor horeca, onder dezelfde voorwaarden als het souterrain.
 
Op de 2e verdieping is een kleine woning aanwezig voorzien van woonkamer, badkamer, slaapkamer en keuken.
Op de zolder is nog een extra ruimte voor opslag etc.
 
Het bedrijf is netjes en volledig ingericht en is voorzien van een goed en compleet inventaris. Aan de voorzijde direct aan de gevel is een terras van ca. 30 zitplaatsen aan het over terras welke zich bevindt op het geweldig mooie ingerichte Marktplein bevinden zich ca. 50 zitplaatsen.
 
Heeft u interesse om deze geweldige locatie te bezichtigen, neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : er rusten geen personele verplichtingen op het bedrijf
Verplichtingen : hoofdhuurder is Inbev, dus het huurcontract en de brouwerij verplichting is onlosmakelijk met het pand verbonden. Daarnaast is er een speelautomatenverplichting bij de firma Morgenstond
Vergunningen : alle horecavergunningen voor de huidige exploitatie zijn aanwezig maar dienen op de persoon opnieuw te worden aangevraagd
Parkeermogelijkheden : ruim voldoende gratis parkeerplaatsen in de nabije omgeving aanwezig
Omzetpotentie : op aanvraag beschikbaar
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs : € 1.710,00 per maand exclusief BTW
Vraagprijs : T.E.A.B.!

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Markt 16, Maassluis

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.