“Café De Mallemolen” – Spijkenisse

€ 17.500 · Café / Club · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

In de groene en gezellige wijk ‘Hoogwerf-Zuid’ en nabij het winkelcentrum ’t Plateau, en openbaar vervoer, uitvalswegen en diverse sociale voorzieningen aan de Lisstraat in Spijkenisse bieden wij u dit gezellige café De Mallemolen aan.
 
De huidige uitbater heeft hier de afgelopen jaren zijn boterham verdient maar wil vanwege zijn leeftijd het bedrijf verkopen. De “MalleMolen” heeft een echt vast leuk klanten bestand, ons kent ons en er is altijd tijd voor een praatje of een schouder.
 
Op dit moment wordt er alleen geschonken en daar verdient deze uitbater zijn geld mee. Een uitbreiding met een kleine kaart is in dit bedrijf zeker toepasselijk. Voor de deur van het café is het gratis parkeren.
 
De bruto vloeroppervlakte van het bedrijf is ca. 70 m². Met een kleine aanbetaling is dit bedrijf al over te nemen en verder in termijnen te voldoen, en voor de juiste kandidaat ligt er een financiering klaar geregeld door de gokautomatenexploitant. Een unieke startkans!
 
Kortom bent u op zoek naar een gezellig café in Spijkenisse, neem dan contact op met uw horecamakelaar mevrouw Silvie Weidijk 06 – 146 621 74 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week open
Personeel : er rust geen personeelsverplichting op het bedrijf
Verplichtingen : er rust een gokautomatenverplichting op het bedrijf
Vergunningen : er rust horecavergunning op het bedrijf
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs pand : € 1.000,00 per maand, vrij van BTW
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang:
€17.500,00
Huurborg : 3 maanden
Aanbetaling : € 7.500,00
Financiering : € 10.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon mevrouw Silvie Weidijk
telefoonnummer 06 – 146 621 74, email naar silvie@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.
 
Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Lisstraat 84, 3202 JL Spijkenisse, Nederland

Makelaar

Silvie Weidijk

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

Beste bezoeker, Wie is Silvie Weidijk? Silvie is een enthousiaste, ondernemende en betrokken dame die stevig in haar hakjes staat. Zij begon op haar 15e jaar in de horeca te werken. Haar ouders werkten beide ook in de horeca. Op..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.