Café “Boelies” Rockanje

€ 49.500 · Café / Club · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Een café met karakter. Dat zie je gelijk bij binnenkomst. De uitstraling is natuurlijk robuust bruin maar met de nodige sfeerverlichting en sportieve elementen is dit een plek, waar het woord ‘oubollig’ zeker niet past.
 
Gelegen aan de Raadhuislaan in Rockanje waar de detailhandel met de horeca goed gemixt is. Zo is er voor de cafébezoekers na het biertje altijd een snackbar binnen handbereik of juist na een paar snacks een gezellig afzakkertje mogelijk. Die combinatie doet het hier heel goed.
 
De caféruimte is ca. 100 m² en biedt ruimte aan ongeveer 80 personen. Aan de bar is er gelegenheid tot sport en spel, bijvoorbeeld een gezellig portje darten of het even zo leuke cup-spel op de tafels. De trofeeën geven aan dat hier al de nodige overwinningen behaald zijn. Voor de voetbalfans onder ons hangen er diverse schermen in het café waardoor men nooit een belangrijke wedstrijd hoeft te missen.
 
Er zijn twee gokkasten aanwezig maar daar zit geen contractverplichting op. Dit geldt ook voor de brouwerij afname. Verder beschikt men over de benodigde vergunningen en voldoet men aan alle eisen. In de zomer wordt er gebruik gemaakt van een gezellig overterras (ongeveer 40 personen, ca. 24 m²) waar een halfhoog scherm de nodige beschutting biedt.
 
Met het strand binnen handbereik en bijna de meeste zonuren in Nederland is dit een hele leuke locatie waar een goede omzet te behalen valt. Een wijnbar, tapasrestaurant of eetcafé behoort zeker tot de mogelijkheden.
 
Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : er behoeft geen personeel overgenomen te worden
Verplichtingen : geen
Vergunningen : alle vergunningen zijn volgens de huidige ondernemer aanwezig
Financiële informatie : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Impressie : https://www.facebook.com/Boelies/
Huurprijs : € 1.250,00 per maand, exclusief BTW
(ingroei vanaf € 1.050,00)
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang:
€ 49.500,00 (huurkoop of pacht mogelijk)

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Raadhuislaan 32, 3235 AP Rockanje, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.