Café
“Baumann”
Schiedam

€ 2.950 · Café / Club · Huur
Te Huur / te koop
Te Huur:
Café Baumann
Schiedam.
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

OMSCHRIJVING

Cafe Baumann, wie kent het niet.
 
Dit café is een begrip in de wijde omgeving van Schiedam en Rotterdam. Het heeft de sfeer van weleer, gezelligheid, lekker eten, potje biljarten of darten het kan er allemaal daarnaast worden er regelmatig een thema avonden georganiseerd.
 
In het café – restaurant gedeelte is ruimte voor ca. 100 zitplaatsen, er is een ruime keuken, kantoor en opslagruimte, aan de voorzijde van het pand bevind zich een terras met max. 50 zitplaatsen.
 
Daarnaast heeft café Baumann 1 actief biljart team en op dit moment 8 actieve dart teams die in een special ingericht souterrain gedeelte aan de voorzijde hun dart banen hebben, dit gedeelte heeft een vergunning en er kan dus ook een feestje gehouden worden tot max. ca. 60 personen!
 
Daarnaast in het souterrain gedeelte aan de achterzijde van het pand is de mogelijkheid om te wonen, er is een woongedeelte, 3 slaapkamers, toilet en badkamer. De omzet is goed tot zeer goed en voor de juiste ondernemer ligt hier een mooie uitdaging.
 
Het geheel is te koop dit betekend dat het gehele pand gekocht kan worden inclusief de inventaris, mogelijk is ook om te huren en de inventaris over te nemen of te huurkopen, dit alles in een persoonlijk gesprek met de eigenaars.
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open vanaf 07:00 uur t/m 01:00 uur en 02:00 uur in het weekend
Personeel : er behoeft geen personeel over te worden genomen
Verplichtingen : er rusten verder geen verplichtingen op het bedrijf, alleen enige bruikleen zaken (zie inventarislijst)
Vergunningen : het bedrijf heeft een volledige horecavergunning en voldoet volgens de huidige eigenaar volledig aan de door de gemeente Schiedam gestelde eisen
Omzet : de omzet zit in het midden tot hoger segment, in een persoonlijk gesprek bespreken wij graag de details hierin
Omzetprognose : mogelijk per jaar ca. € 400.000,00 / € 425.000,00
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Website : www.cafe-baumann.nl voor een mooie impressie en foto’s
Vraagprijs vastgoed : € 299.500,00 k.k.
Huurprijs pand : € 2.950,00 per maand, inclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten en goodwill:
€ 99.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.


MEER FOTO’S

Locatie

Rotterdamsedijk 259A, 3112 AL Schiedam

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.