“Buiten Deli & Lunch” – Rotterdam

€ 59.500 · Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

Midden op het altijd eerste bedrijvige deel van de Upcoming Nieuwe Binnenweg te Rotterdam bevindt zich deze vergunningsvrije locatie.
 
Het bedrijf is nu ingericht als detailhandel, winkel, traiteur en lunchroom. Het geheel is ca. 105 m² begaande grond en ca. 60 m² kelder en heeft ca. 25 zitplaatsen op de begaande grond, een ruime verkoopcounter en werkgedeelte en daarnaast zijn er allerlei lekkernijen gewoon per stuk te koop.
 
Het geheel is sfeervol en hip ingericht en voldoet aan alle eisen. Er worden heerlijke koffies, bijzondere thee soorten en lekkere gezonde lunches klaargemaakt.
 
Bent u een inventieve ondernemer dan kunt u hier een super leuke locatie van maken met meerdere bedrijvigheden op EEN locatie!
 
Denkt u ja, dit is het bedrijf voor mij, neem dan vrijblijvend contact op met onze horecamakelaar mevrouw Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Parkeermogelijkheden : voldoende parkeren plaatsen direct in de omgeving
Personeel : overname personeel in overleg
Vergunningen : het bedrijf is een vergunningsvrije locatie
Omzetgegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag aanwezig
Impressie : www.buiten010.nl
Huurprijs : € 2.000,00 per maand exclusief servicekosten, er wordt geen btw geopteerd.
Vraagprijs : inventaris en huurdersbelang: € 59.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Nieuwe Binnenweg 100, 3015 BD Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (17)