Broodjeszaak
“Broodje Sedaap”
Oosterhout – VERKOCHT

Prijs op aanvraag · VERKOCHT / VERHUURD · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

Broodje Sedaap ter overname aangeboden!
 
Een volledig, mooi en compleet ingerichte broodjeszaak van ruim 80m², waar men ter plaatse kan eten maar ook kan afhalen en laten thuisbezorgen. Het bedrijf voldoet aan alle veiligheids- en hygiëne eisen en de keuken is praktisch en met hoogwaardige apparatuur ingericht.
 
Broodje Sedaap bevindt zich op een mooie locatie midden in het centrum van Oosterhout aan het zojuist verbouwde plein. Rondom het plein bevinden zich diverse winkels en op steenworp afstand vindt u de grote kerk. De ligging van het bedrijf behoort ook tot het uitgaansgebied van Oosterhout en wekelijks stelt zich daar de grote markt op, dus zeker tijdens de zomer maanden is het flink genieten voor de klanten op het volledig ingerichte terras.
 
Naast het bedrijf bevindt een groot hotel, een compleet nieuw gebouwd theater, vvv-kantoor, grote bibliotheek en een parkeergarage, kortom dankzij de ligging beschikt dit bedrijf over genoeg exposure naar buiten voor een continue aanloop.
 
Het bedrijf is turn key klaar, de nieuwe ondernemers kunnen per direct starten!
 
Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : momenteel is het bedrijf 1 dag per week gesloten. Het bedrijf kan en mag de volgende openingstijden/dagen hanteren: zo t/m do tot 01:00 en vrij t/m zat tot 03:00
Personeel : er rusten geen personeelsverplichtingen op het bedrijf
Verplichtingen : er rusten geen contractuele verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen : er rust een volledige horeca vergunning op het pand
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen in de directe omgeving
Omzetpotentie : op aanvraag beschikbaar
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Basiliekplein 3, Oosterhout, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.