Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

VERKOCHT – Brasserie “De Ommekeer” winkelcentrum De Struytse Hoeck Hellevoetsluis

VERKOCHT
Type advertentie: | Status:
Struytse Hoeck 307,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

602

Fantastische plek in het midden van het Winkelcentrum Struytse Hoeck met uitbreidingsmogelijkheden.

Brasserie de Ommekeer zit in het overdekte middengedeelte van het drukke winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. Dit winkelcentrum heeft het hele jaar rond bezoekers uit een grote regio, zomers aangevuld met toeristen die in de omgeving overnachten.

De brasserie wordt nu met name benut als lunchroom maar biedt zeer veel kansen voor een concept dat ook in de avond open is. Denk hierbij aan een familie restaurant, een eetcafé of een pannenkoekenrestaurant.

Met een goede bereikbaarheid, volop gratis parkeergelegenheid, een mooi terras en een ingang in en een buiten het winkelcentrum is de Ommekeer echt een mooie horeca-locatie met vele mogelijkheden! Vanwege gezondheidsproblemen is huidig ondernemer helaas genoodzaakt om te verkopen.

De open keuken is ruim opgezet direct bij de ingang van de zaak, hierdoor is er vanuit de keuken ruimte voor interactie met de gasten. Aan de achter zijde van de Brasserie is er door de vele hoge ramen goed zicht op het stadspark achter het terras. Op zomerse dagen kunnen de gasten hier op het terras in de zon genieten, even uit de drukte van het winkelcentrum. Dit terras is eventueel nog uit te breiden qua meters, hiervoor moet wel eerst goedkeuring worden gevraagd aan de gemeente.

Zitplaatsen binnen: 100
Zitplaatsen terras: 36 (eventueel uit te breiden)

Bezichtiging op afspraak met uw contact persoon horecamakelaar Mevrouw Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Struytse Hoeck 307
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 21297
Object ID: H20160024
Openingstijden: het bedrijf kan en mag 7 dagen per week geopend zijn uiterlijk tot en met 24:00 uur, dan met een speciale vergunning is een verruiming van openingstijden mogelijk
Personeel: er rust 1 vast personeel contract op het bedrijf (het andere personeelslid vertrekt bij verkoop en hoeft daarom niet over te worden genomen), in nader overleg ontvangt u verder informatie
Oppervlakte: 198 m²

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties