Brasserie “De Ommekeer” winkelcentrum De Struytse Hoeck Hellevoetsluis

· Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · Koop
Te Koop: VERKOCHT o.v.v.

OMSCHRIJVING

Fantastische plek in het midden van het Winkelcentrum Struytse Hoeck met uitbreidingsmogelijkheden.
 
Brasserie de Ommekeer zit in het overdekte middengedeelte van het drukke winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. Dit winkelcentrum heeft het hele jaar rond bezoekers uit een grote regio, zomers aangevuld met toeristen die in de omgeving overnachten.
 
De brasserie wordt nu met name benut als lunchroom maar biedt zeer veel kansen voor een concept dat ook in de avond open is. Denk hierbij aan een familie restaurant, een eetcafé of een pannenkoekenrestaurant.
 
Met een goede bereikbaarheid, volop gratis parkeergelegenheid, een mooi terras en een ingang in en een buiten het winkelcentrum is de Ommekeer echt een mooie horeca-locatie met vele mogelijkheden! Vanwege gezondheidsproblemen is huidig ondernemer helaas genoodzaakt om te verkopen.
 
De open keuken is ruim opgezet direct bij de ingang van de zaak, hierdoor is er vanuit de keuken ruimte voor interactie met de gasten. Aan de achter zijde van de Brasserie is er door de vele hoge ramen goed zicht op het stadspark achter het terras. Op zomerse dagen kunnen de gasten hier op het terras in de zon genieten, even uit de drukte van het winkelcentrum. Dit terras is eventueel nog uit te breiden qua meters, hiervoor moet wel eerst goedkeuring worden gevraagd aan de gemeente.
 
Bezichtiging op afspraak met uw contact persoon horecamakelaar Mevrouw Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Zitplaatsen binnen : 100
Zitplaatsen terras : 36 (eventueel uit te breiden)
Aantal m² : 198
Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week geopend zijn uiterlijk tot en met 24:00 uur, dan met een speciale vergunning is een verruiming van openingstijden mogelijk
Personeel : er rust 1 vast personeel contract op het bedrijf (het andere personeelslid vertrekt bij verkoop en hoeft daarom niet over te worden genomen), in nader overleg ontvangt u verder informatie

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Struytse Hoeck 307, Hellevoetsluis, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.