Brasserie
“De Ommekeer”
Winkelcentrum De Struytse Hoeck
Hellevoetsluis

€ 249.000 · Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Brasserie De Ommekeer is een super mooie lunchroom / brasserie.
 
Het geheel is zeer compleet ingericht en bevindt zich in het zeer drukke winkelcentrum De Struytse Hoeck te Hellevoetsluis. Het winkelcentrum heeft een grote diversiteit aan zeer bekende grote en kleine winkels en heeft daardoor een grote aantrekkingskracht in de grote regio en van groot belang, er is geen leegstand!
 
Het geheel heeft maximaal ca. 125 zitplaatsen en op het terras aan de achterzijde zijn ca. 36 zitplaatsen, mogelijkheid is aanwezig om het terras uit te breiden, dit wel onder voorbehoud van verkrijgen van de vergunningen en toestemming verhuurder.
 
Aan de voorzijde is de keuken en counter gesitueerd, er is een voorbereidingskeuken en daarnaast is er ruim voldoende opslagruimte.
 
Het geheel is ingericht met een net, compleet en volledig inventaris. Alle inventaris onderdelen voldoen aan de streng gestelde eisen. Het bedrijf is turn key klaar de nieuwe ondernemers kunnen per direct starten!
 
Met mogelijkheid tot het uitbreiden van de openingstijden!
 
Heeft u interesse om deze schitterende horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met uw horecamakelaar Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week geopend zijn uiterlijk tot en met 24.00 uur, dan met een speciale vergunning is een verruiming van openingstijden mogelijk
Personeel : er rust 1 vast personeel contract op het bedrijf (het andere personeelslid vertrekt bij verkoop en hoeft daarom niet over te worden genomen), in nader overleg ontvangt u verder informatie
Verplichtingen : er rusten geen verplichtingen op bedrijf
Vergunningen : alle horecavergunningen voor de huidige exploitatie zijn volledig aanwezig
Parkeermogelijkheden : wat een zeer grote plus is, zijn de ruim voldoende gratis parkeerplaatsen in de parkeergarage onder het winkelcentrum en in de nabije omgeving
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Website : www.brasseriedeommekeer.nl
Website Winkelcentrum : www.destruytsehoeck.nl
Huurprijs : € 6.000,00 exclusief BTW en exclusief servicekosten per maand
Vraagprijs : inventaris, goodwill, exploitatierechten en huurdersbelang:
€ 249.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Struytse Hoeck 307, Hellevoetsluis, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.