Brasserie – “De Eetalage” – Numansdorp

· Overige · VERKOCHT/VERHUURD
Te Koop: VERKOCHT o.v.v.

OMSCHRIJVING

Deze geweldig mooie ingerichte Brasserie met bar is gevestigd in het centrum van Numansdorp. Het geheel is super mooie ingericht met een klasse inventaris en voldoet geheel aan de hoge gestelde eisen.
 
De oppervlakte van de Brasserie inclusief de Bar is ca 157 m². Er kunnen ca. 75 gasten zitten in de Brasserie en ca. 50 personen staand in de Bar.
 
Het bedrijf is medio 2017 geheel nieuw ingericht dus het bedrijf is nog jong maar draait al wel een super goeie omzet! Aan de zonnige zijkantzijde bevindt zich een terras met ca. 12 zitplaatsen.
 
Wij zoeken een echte energieke horecaondernemer “pur sang” die dit startende bedrijf uit kan bouwen tot een succes.
 
Denkt u ja, dit is het bedrijf voor mij, neem dan vrijblijvend contact op met onze horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met uw horecamakelaar de heer Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : er zijn geen personele verplichtingen aanwezig
Verplichtingen : er rusten geen contractuele verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen : het bedrijf heeft een volledige horecavergunning op basis van de APV Cromstrijen
Parkeermogelijkheden : voldoende gratis parkeerplaatsen direct in de nabije omgeving
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Voorstraat 15, 3281 AT Numansdorp, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.