Nog te ontwikkelen Boutique Hotel
“Witte de Withstraat 77”
Rotterdam

Prijs op aanvraag · Hotel / Recreatie · Huur
Te Huur : Prijs op Aanvraag

OMSCHRIJVING

Op het meest gewilde plekje van Rotterdam bieden wij u deze fantastische hotel locatie in een prachtig hoekpand aan.
 
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de tekeningen voor een hotelaccommodatie met op de eerste, tweede en derde etage ruimte voor kamers. Verhuurder denkt hierbij aan 3 verschillende concepten, welke in een persoonlijk gesprek besproken zullen worden met als leidraad de volgende opties:
Een hostel met circa 40 slaapplaatsen, een exclusief boutique hotel met 6 short-stay kamers of een 2 sterren hotel met 10 kamers.
 
Hiervan dienen kandidaten een uitgewerkt plan te maken met concept beschrijving en een financiële onderbouwing.
 
Op de begane grond is er ruimte voor een hotellobby (ten behoeve het hotel) met een ondergeschikte openbare horeca-exploitatie.
 
De ruimte op de begane grond bestaat uit: ca. 70m² met en een ruime kelder van 65m² voor opslag . De horeca-exploitatie dient te minste te voorzien in het runnen van het hotel (lobby/receptie/hotelbar), tevens is er ondergeschikte openbare horeca mogelijk.
 
Verhuurder denkt hierbij aan een traiteur-functie met ondergeschikte horeca-activiteiten ten behoeve van de hotelgasten, alsmede het publiek aan de Witte de Withstraat.
 
Het hotel zal medio maart 2018 opgeleverd worden.
Verdere details i.v.m. status van oplevering en huurprijs etc. bespreken wij het liefst rond de tafel met de kandidaten.
 
Presentatie Bouwtekeningen vv4 – Witte de Withstraat 77
 
Denkt u ja, dit is mijn droom bedrijf dan kunt u mij bellen voor een gehele vrijblijvend gesprek op locatie Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Parkeren : voldoende betaalde parkeerplaatsen in de directe omgeving aanwezig
Openingstijden : onder voorbehoud van de te verkrijgen vergunning
Vergunningen : het bedrijf op de begane grond is een vergunningsvrije locatie op het hotel dient een exploitatievergunning aangevraagd te worden. Dit onder voorbehoud APV en vergunningen gemeente.
Huurprijs gehele pand : op aanvraag beschikbaar

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Witte de Withstraat 77, 3012 BN Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.