Bluescafé Kerkzicht – Roosendaal

Prijs op aanvraag · Café / Club · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

Een object met een bijzondere uitstraling. Beter bekend als ‘Home of the Blues and Live Music’. Indrukwekkende optredens van bekende en minder bekende artiesten zorgden ervoor dat dit café in de top 3 van de MyBlues agenda kwam te staan. Deze locatie verdient het om weer het zinderende bluescentrum te worden van Roosendaal.
 
Het Tongerloplein is een plek in Roosendaal waar gedurende het hele jaar allerlei activiteiten en evenementen plaatsvinden. Omringd door de St Jan, het casino en de gezellige winkelstraatjes is dit een levendige plaats, zowel overdag als in de avond. Men kan rond het plein parkeren of in parkeergarage Biggelaar.
 
Het café bestaat uit een begane grond en 2 verdiepingen. Op de begane grond komt men binnen in een grote ruimte waar zich de bar met de barkrukken bevindt en een aantal tafels met stoelen. Als het lekker weer is, gaan beide deuren open en zorgen de zonneschermen voor een aangename verkoeling in de zon. Voor alle ramen beneden zitten rolluiken, zodat alles veilig afgesloten kan worden. Er is een aparte entree voor de leveranciers.
 
Met de binnentrap gaat men naar de eerste verdieping waar zich een gescheiden dames- en herentoilet bevindt, een kantoor, een aparte opslagruimte en een keuken met een etenslift die achter de bar uitkomt. Op deze verdieping bevindt zich ook een grote koeling met de biervaten. Alle vertrekken zijn enorm ruim opgezet en zien er zeer goed onderhouden uit.
 
Een verdieping hoger is de zolderruimte. Deze extra ruimte kan naar eigen smaak worden ingericht. Voor het café wordt een royale terrasruimte benut, die nog enorm kan worden uitgebreid in overleg met de Gemeente.
 
Heeft u interesse om deze mooie horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : nvt.
Verplichtingen : huurcontract en drankafname loopt via AB-InBev
Vergunningen : de vergunning moet op eigen naam worden aangevraagd
Parkeermogelijkheden : voldoende betaalde parkeerplaatsen in de buurt
Financiële informatie : nvt.
Inventarislijst : op aanvraag verkrijgbaar
Impressie : Facebook pagina
Huurprijs : € 2.600,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs : in overleg

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Tongerloplein 4-6, 4701 HV Roosendaal, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.