Bierlokaal
“Antonius”
Vlaardingen

€ 175.000 · Café/Club · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Ze zeggen weleens, de beste locaties liggen verborgen. Nou daar is dit horecabedrijf er zeker een van.
 
Gevestigd aan de rand van het centrum met doorloop van en naar het centrum, bevindt zich dit schitterende bedrijf. Het heeft van oudsher de naam “bierlokaal”, maar er wordt gefluisterd dat hier een van de beste koks uit Zuid Holland de scepter zwaait.
 
Daarom is het nu een combinatie van bierlokaal en restaurant, wat uiteindelijk een zeer geslaagde combi blijkt te zijn en waar een heuse goeie omzet wordt gedraaid. Er is een veelzijdigheid aan gasten van allerlei pluimage die juiste deze gezelligheid zoeken om op hun gemak van een heerlijk hapje en een drankje te kunnen genieten!.
 
Het geheel is ca. 170m² en heeft een ruime bar met een 8 taps bierkraan voor de vele speciale bieren die hier geschonken worden, ca. 80 zitplaatsen, een nette keuken welke volledig is ingericht met een compleet inventaris en aan de achterzijde een ruime opslagruimte.
 
Aan de voorzijde is met uitzicht op de Lucas kerk een terras gevestigd met 8 tafels en 32 stoelen en met evt. mogelijkheid om het terras uit te breiden aan de overzijde.
 
Op de eerste verdieping bevindt zich een woning, deze is verhuurd voor € 720,00 all-inn aan een derde. Als het bedrijf verkocht wordt kan de woning leeg opgeleverd worden.
 
Dit bedrijf is uniek en wij zijn daarom op zoek naar een horeca(paar) ondernemer “Pur sang” die snapt dat je om succes te hebben niet altijd midden in een centrum van een stad hoeft te zitten en juist dit de horecapareltjes zijn!! De huidige ondernemer heeft dit reeds bewezen.
 
Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met uw horecamakelaar Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week open
Personeel : er zijn geen personeelsverplichtingen aanwezig
Verplichtingen : speelautomaten verplicht ( nog 5 jaar). Er is GEEN brouwerij verplichting!
Vergunningen : het bedrijf heeft een volledige horecavergunning met openingstijden tot volgens APV Vlaardingen
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich in de nabije omgeving ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen
Omzetgegevens : het bedrijf draait een zeer goeie omzet, details hiervan zullen in een persoonlijk gesprek besproken worden
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Website : www.bierlokaalantonius.nl voor een schitterende impressie van het bedrijf, en zijn inrichting en mogelijkheden!
Huurprijs : € 2.100,00 per maand (inclusief de bovenwoning huuropbrengst
€ 720,00 per maand)
Vraagprijs : inventaris, goodwill, exploitatierechten en huurdersbelang:
€ 175.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Hoogstraat 21, Vlaardingen, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

ContactUw bericht is succesvol verzonden.