Bierlokaal
“Antonius”
Vlaardingen

€ 175.000 · Café / Club · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Bierlokaal Antonius is een mooi warm ingericht café restaurant waar bieren gecombineerd worden met een heerlijke gerechten. De onderneming heeft 170m2 oppervlakte met 80 ruime zitplaatsen en een klassieke grote bar. De keuken is netjes en geschikt voor het voeren van een uitgebreide menukaart. Voor de gevel is er een gezellig terras met 32 stoelen en 8 tafels tegenover de Lucaskerk.
In de huurprijs van € 2.100,- is ook een bovenwoning opgenomen, deze is op dit moment verhuurd voor € 720,- all in. Indien nodig kan deze woning bij verkoop leeg op worden geleverd.
 
In de directe omgeving zijn er de afgelopen jaren veel nieuwbouw woningen opgeleverd in het hogere segment. Vlaardingen is een gemeente dichtbij Rotterdam met 72.000 inwoners, Bierlokaal Antonius zit aan de rand van het centrum op de Hoogstraat vlakbij de Aeolus molen en het Buizengat.
 
De onderneming draait een flinke omzet met een goed resultaat, een koper kan deze omzet nog verder uitbouwen door de openingstijden en dagen te verruimen. Op dit moment is Bierlokaal Antonius van woensdag t/m zondag geopend vanaf 16.00 in de middag.
 
De gemeente Vlaardingen heeft in het horecaconcentratiegebied volgens hun website de volgende maximale openingstijden:
 
“Restaurants op zondag tot en met donderdag tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 02.00 uur. Cafés in het horecaconcentratiegebied op vrijdag en zaterdag tot 04.00 uur.”
 
Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met uw horecamakelaar Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Website : www.bierlokaalantonius.nl voor een schitterende impressie van het bedrijf, en zijn inrichting en mogelijkheden!
Huurprijs : inclusief woning : € 2.100,00 per maand
Vraagprijs : inventaris, goodwill en huurdersbelang:
€ 175.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Hoogstraat 21, Vlaardingen, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.