Biercafé
“Petrus”
Vlaardingen

€ 2.833 · Café / Club · Huur
Te Huur

OMSCHRIJVING

Mooi gelegen aan de haven van Vlaardingen ligt deze prachtige locatie Café “Petrus”.
 
Dit van oudsher zeer bekende biercafé waar de gasten altijd konden genieten van een super sfeer onder het genot van echte unieke biertjes. Het café heeft een oppervlakte van ca. 75 m² begane grond , een mooie glazen pui, een lange bar en een redelijke keuken.
 
In de kelder bevindt zich nog ca. 15 m² opslagruimte. Aan de voorzijde heeft het café een gevelterras en aan de overkant van de straat een terras met ca. 30 zitplaatsen. Boven het café bevindt zich een 3 kamer woning met een aparte opgang naast het café. Het is een ruim appartement met uitzicht op de haven.
 

Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open, op dit moment is de exploitatie gesloten
Personeel : er behoeven geen personeelsleden over te worden genomen
Verplichtingen : Brouwerij AB Inbev is hoofdhuurder, dus onlosmakelijk met het pand verbonden
Vergunningen : op het pand heerst een horecavergunning, door de nieuwe exploitant zal er een nieuwe vergunning op de persoon aangevraagd dienen te worden
Parkeermogelijkheden : betaald parkeren tot en met 18.00 uur
Inventarislijst : casco plus, bar is nog aanwezig
Huurprijs : € 2.833,00 per maand exclusief BTW
Huurprijs : bovenwoning per maand: € 708,00 voor de 3-kamerwoning

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23 , email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Westhavenkade 31, 3131 AD Vlaardingen

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitatie`s weet ik precies wat een horecaondernemer denkt, voelt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.