Beachclub “onder de Rook van Rotterdam”

· Café / Club · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

Onder de rook van Rotterdam bieden wij u deze bijzondere mooie en grote Beachclub aan.
 
Vanwege discrete verkoop kunnen wij u geen informatie per telefoon of mail geven maar alleen in een persoonlijk gesprek.
 
Het betreft hier een grote Beachclub met een goede omzet en een mooie inrichting. Het bedrijf is turn-key en voldoet aan alle strenge gestelde eisen. Eten, drinken, feesten en zonnen staan centraal bij dit bedrijf.
 
Bent u op zoek naar een zeer mooi en goedlopende bedrijf, en bent u een echte strand liefhebber dan is dit zeker uw kans. Wenst u een afspraak te maken, neem dan snel contact op met Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : 2 personeelsleden
Verplichtingen : brouwerijverplichting van Heineken
Vergunningen : alle vergunningen zijn bij de eigenaar aanwezig
Parkeermogelijkheden : ruim voldoende aanwezig
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnr.: 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Rotterdam, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (10)