Restaurant “Camarón” – Rotterdam

€ 49.500 · Restaurant · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

Restaurant Camarón is een echt Spaans restaurant, qua inrichting en menukaart, je kunt hier nog echt authentiek Spaans eten. Het bedrijf heeft daarom een grote eigen klantenkring en is bekend in de grote regio!
 
Het geheel is netjes, in stijl ingericht. Op de begane grond zijn ca. 40 zitplaatsen en er is een volledig ingerichte ruime keuken waarin alles voldoet aan de strenge gestelde eisen.
 
Op de 1ste verdieping bevinden zich de toiletten, een kleine bar en ca. 35 zitplaatsen. Er is ook een ruime kelder cq. opslag aanwezig.
 
Aan de voorzijde van het pand is een gevelterras en vlonderterras, de huidige eigenaars hebben nu 1 vlonder terras, mogelijk is om nog 1 vlonder terras aan te vragen, dit onder voorbehoud van APV gemeente Rotterdam.
 
Bent u op zoek naar een leuk klein horecabedrijf met nog veel doorgroei mogelijkheden, neem dan snel contact op met uw horecamakelaar Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week open met een volledige horecavergunning cat 2
Personeel : er hoeven geen personeelsleden overgenomen te worden
Verplichtingen : er rusten geen verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen : op het bedrijf en pand zijn op dit moment alle vergunningen aanwezig, de nieuwe exploitant dient alleen op naam een nieuwe vergunning aan te vragen
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Impressie : www.Camarón.nu
Huurprijs : € 1.850,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, goodwill, exploitatierechten, handelsnaam en huurdersbelang:
€ 49.500,00 exclusief BTW

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Westzeedijk 461A, 3024 EK Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (14)