Bar met Volledige Nachtvergunning
Rotterdam

€ 99.500 · Café / Club · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Deze locatie is gevestigd op een van de drukste doorgaande kruispunten van Rotterdam centrum. Aan de ene zijde loopt je naar het Scheepsvaartkwartier waar op dit moment een grote horecabedrijvigheid is en aan de andere zijde heb je het drukke winkel en uitgaanscentrum.
 
Het geheel heeft een oppervlakte op de b.g.g. van ca. 90m² en een even grote droge kelderruimte met mogelijkheden voor opslag en het creëren van een keuken. Aan de voor- en zijkant bevindt zich een gevelterras.
 
Het bedrijf heeft een eigentijdse formule en is ingericht als bar met nachtfunctie en voldoet geheel aan de gestelde eisen.
 
Mocht je hier op deze locatie een leuk eetcafé van willen maken moet je nog wel een investering doen voor de keuken maar verder zijn alle facetten aanwezig voor succes. Als je iets met muziek wil gaan doen dien je wel enige isolerende maatregelen te nemen.
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, Ja, dit is mijn droom bedrijf., neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf heeft een nachtvergunning en kan en mag 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : er behoeven geen personeelsleden over te worden genomen
Verplichtingen : er loopt een drankafnameverplichting met Grolsch t/m februari 2018
Vergunningen : het pand heeft een volledige nachtvergunning en voldoet aan de gestelde eisen
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen nabije omgeving
Huurprijs : € 2.200,00 exclusief BTW
Vraagprijs : exploitatierechten, goodwill, inventaris en huurdersbelang:
€ 99.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (13)