Authentiek Indiaas Restaurant
“Maharaja”
Delft

€ 85.000 · Eetcafé / Restaurant · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Dit traditionele Indiaas Restaurant van ca. 50m² is gevestigd in het centrum van Delft direct aan een drukke doorgaande weg van en naar het centrum toe. Er is gratis parkeren op 2 minuten loopafstand.
 
Er zijn totaal 50 zitplaatsen beschikbaar en aan de voorzijde bevindt zich een bargedeelte en de keuken. Alle inventarisstukken zijn aanwezig voor deze formule.
 
Verder is er een achtergedeelte waar nog een aantal zitplaatsen zijn. Vanuit deze ruimte is er toegang naar een tuin. De tuin wordt momenteel niet gebruikt maar daar zou je een terras kunnen maken van ca. 25m².
 
Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : 6 dagen per week (m.u.v. maandag) van 17:00 uur tot 22:30 uur
Personeel : er rusten geen personeelsverplichtingen op het bedrijf
Verplichtingen : er rusten geen contractuele verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen : de huidige vergunning voldoet aan de eisen
Parkeermogelijkheden : er zijn ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen en een parkeergarage in de nabije omgeving
Website : www.restaurantmaharajadelft.nl voor een schitterende impressie van het bedrijf, en zijn inrichting en mogelijkheden!
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs : € 2.000,00 per maand exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, goodwill, exploitatierechten en huurdersbelang:
€ 85.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Nieuwe Langendijk 59, Delft, Nederland

  Makelaar

  Marcel Verbaas

  Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

  "Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitatie`s weet ik precies wat een horecaondernemer denkt, voelt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om..

  Contact
  Uw bericht is succesvol verzonden.