Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

“Ambiente Hapcafé” Zevenbergen

VERKOCHT
Type advertentie: | Status:
Dijkstraat 9,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

240

Dit sfeervolle café is een begrip in Zevenbergen, waar men al sinds 1900 terecht kan voor een afzakkertje of een gezellig feestje. Deze goedlopende zaak kan zo worden overgenomen.

Het centrum ondergaat momenteel een metamorfose waardoor er meer ruimte komt voor terrassen, evenementen en parkeergelegenheid. De horeca is hier zeker bij gebaat. Een goed moment om in te stappen en mee te profiteren van deze ontwikkelingen.

Het pand bestaat uit een caféruimte van ca. 75 m², waarvan ca. 10 m² is ingedeeld als aparte rookruimte met afzuiging. Naast de rustieke bar staan enkele tafels met stoelen en achterin vindt men de pooltafel, die regelmatig gebruikt wordt voor een potje biljart. Voor een feestje of evenement laat men de pooltafel in de grond zakken en is de metamorfose compleet met een (demontabel) podium en een aantal statafels. Geluidsinstallatie aan en draaien maar!

Er zijn twee gokkasten aanwezig maar daar zit geen contractverplichting op. Dit geldt ook voor de brouwerijafname. In de kelder is ongeveer 5 jaar geleden een nieuwe koelcel gebouwd. Verder beschikt men over alle benodigde vergunningen. In de zomer wordt er gebruik gemaakt van een gezellig terras.

De woonruimte bestaat uit ca. 73 m² en is 3 jaar geleden volledig gerenoveerd (nieuwe keuken, badkamer met ligbad en toiletruimte). Naast de gezellige woonkamer heeft men van twee slaapkamers één ruimte gemaakt met inloopkast. Er zijn nieuwe laminaatvloeren gelegd met een goed isolerende ondervloer. Alle wanden en plafonds zijn opnieuw gestuukt. Verder is er nog een zoldertje, waar twee vrij nieuwe CV-ketels staan.

De inventaris van de woonruimte is ook bij de vraagprijs van de bedrijfsexploitatie inbegrepen, zodat men met weinig middelen en inzet ook deze ruimte direct kan betrekken.

Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Therese du Bois 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Dijkstraat 9
Postcode: 4761 DG
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 21340
Object ID: H20170176
Openingstijden: het bedrijf kan 7 dagen per week geopend zijn
Personeel: er behoeft geen personeel overgenomen te worden
Verplichtingen: geen
Vergunningen: alle vergunningen zijn volgens de huidige ondernemer aanwezig

Neem contact met mij op

Vergelijkbare Advertenties

VERKOCHT / VERHUURD

VERKOCHT – Horecalocatie aan de Dorpss...

VERKOCHT
Het geheel is zeer sfeervol ingericht met een compleet nieuwe inventaris. Er is een grote ruime houten bar met daar [lees meer]
Het geheel is zeer sfeervol ingericht met een compleet nieuwe inventaris. Er is een grote ruime houten bar met daar [lees meer]
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties