Afhaal- & Bezorgservice
“Pesto”
Spijkenisse

€ 39.000 · Cafetaria/Lunchroom/Dagzaak · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

In een pand met meer dan 100m² op het bedrijven terrein aan de Theemsweg en dicht gelegen tegen woonwijk Schenkel-Maaswijk en het nieuwbouw project “Het Land”, bieden wij u deze prima lopende afhaal- en bezorg dienst aan.
 
Centraal gelegen in Spijkenisse en een leuk maar zeker ook een uitgedacht concept met een goede menu kaart.
 
Bij binnenkomst ziet u de ruim opgezette verkoopcounter aan van waar u overzicht heeft op de gehele keuken, welke compleet ingericht is met de juiste routing en een inventaris van een goede kwaliteit.
 
Achter de keuken bevindt zich een kleed- en kantoorruimte, daarachter het natte gedeelte en een grote opslag. Dit bedrijf is netjes ingericht en gezien de overige ruimte zou je hier nog diverse uitbreiding mogelijkheden hebben.
 
Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : er behoeft geen personeel over te worden genomen
Verplichtingen : er zijn geen contractuele verplichtingen
Vergunningen : vergunningsvrij
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich in de nabije omgeving ruime gratis parkeermogelijkheden
Website : www.pestospijkenisse.nl
Huurprijs : € 1.900,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang:
€ 39.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Theemsweg 5, Spijkenisse, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitatie`s weet ik precies wat een horecaondernemer denkt, voelt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om..

ContactUw bericht is succesvol verzonden.