Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

470 m² Horeca Ruimte – Nieuwe Binnenweg 178 – Rotterdam

Huurprijs op aanvraag
Type advertentie: | Status:
Nieuwe Binnenweg 178,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

725

Winkel/horeca ruimte van 470 m² oppervlakte met split level en een frontbreedte van meer dan 8 meter gelegen aan de populaire Nieuwe Binnenweg te Rotterdam.

De frontbreedte en de -hoogte maakt deze locatie zeer opvallend voor passanten en zorgt voor een mooie lichtinval aan de voorzijde van de ruimte.

De achterzijde is voorzien van diverse lichtkoepels en doorkijkmogelijkheden tussen de verdiepingen van het split level voor optimale lichtinval.

Hotspot Nieuwe Binnenweg
De Nieuwe Binnenweg heeft zich ontwikkeld tot een populaire straat gekenmerkt door verschillende hippe winkels en nationale en lokale restaurants en cafés die zich met succes in het gebied gevestigd hebben. Zo bedienen Het Vlaamsch Broodhuys, Ekoplaza, Lilith, Metz, Schorem en het Westerpaviljoen de vele passanten die de Nieuwe Binnenweg rijk is.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid is zowel per openbaar vervoer als per auto goed te noemen. De korte aansluiting naar rijkswegen en doorvoerwegen maakt de Nieuwe Binnenweg goed bereikbaar. Metrostation Dijkzigt (Erasmus MC) is op loopafstand. Met een tramhalte voor de deur en parkeergelegenheden (betaald) in de buurt is de bereikbaarheid goed maakt dit een ideale locatie voor het vestigen van een horeca concept, retail concept of natuurlijk een combinatie van beide.

Vloeroppervlakte
Ca. 470 m² winkelruimte.

Voorzieningen

  • toilet;
  • radiatoren;
  • pantry;
  • elektra aansluitingen

Servicekosten

In overleg te bepalen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende perioden van telkenmale 5 jaar.

Huurbetaling
Vooruit per maand te voldoen.

Zekerheidstelling
Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities
Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de “Nieuwe Binnenweg 178-A” te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Wenst u een afspraak in te plannen neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze horecamakelaar de heer Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Nieuwe Binnenweg 178
Stad:
Postcode: 3015 BJ
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 22309
Object ID: H20190021
Openingstijden: het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Parkeermogelijkheden: gehele omtrek betaald parkeren
Personeel: er hoeven geen verplichting overgenomen te worden
Verplichtingen: geen contractuele verplichtingen
Vergunningen: laagdrempelig
Inventarislijst: casco
Huurprijs: per maand: op aanvraag

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties