Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

460 m² gerenoveerde horeca ruimte! – Rotterdam

€ 7.000
Type advertentie: | Status:
Atjehstraat 90a,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

657

Geschiedenis van De Kaap en Toekomst.
Zeemanskwartier, hoerenbuurt, Chinatown. Allemaal typeringen van Katendrecht uit de roemruchte historie. Na grote sociale problemen eind vorige eeuw zit de wijk weer sterk in de lift.

De Kaap blijft nog altijd een belevenis. Na een grootscheepse renovatie, de bouw van nieuwe woningen en voorzieningen, en vooral de komst van creatieve ondernemers is de Kaap weer de ‘talk of the town’. Maar nu gaat het over de festivals, het theater, de SS Rotterdam, de restaurants en winkels op Deliplein en allerlei andere bijzondere initiatieven.

Wonen op de Kaap
Steeds meer mensen kunnen de Kaap aan. Logisch, want de Kaap wordt steeds mooier. Oude huizen worden opgeknapt en op allerlei plekken verrijst nieuwbouw. Ook de openbare ruimte krijgt een beurt waardoor alles groener wordt en ruimer lijkt.

Je kunt je haast niet voorstellen dat het nog maar zo’n tien jaar geleden is dat verhuizen naar de Kaap voor veel mensen ondenkbaar was. Nu wil iedereen er wel wonen! Een avontuurlijk gebied vol historie en ruimte voor eigen initiatieven.

En dat op steenworp afstand van het Rotterdamse centrum. Met een gevarieerd woonaanbod is er op de Kaap volop te kiezen als je zoekt naar ruimte midden in de stad.

Ondernemen op de Kaap
Roemrucht, spannend, creatief, vernieuwend. Het schiereiland Katendrecht is anders dan andere wijken. En dat trekt ondernemers aan die zich onderscheiden.

Zij zorgen ervoor dat het zeemanskwartier van weleer ook nu weer een belevenis is. Met haar restaurants, café, theater en bijzondere shops is het Deliplein het kloppende hart van de Kaap. Maar op heel het schiereiland bouwen ondernemers aan het nieuwe Katendrecht: architecten, ontwerpers, fotografen, zakelijke dienstverleners en producenten. Ze zijn allen op de Kaap te vinden.
400 m² gerenoveerde horeca ruimte

Oplevering in overleg. 
Het bekende voormalig restaurant Wing Wah wordt geheel gerenoveerd en horeca klaar gemaakt. Gelegen op Katendrecht Rotterdam. De renovatie bestaat uit o.a.: Nieuwe elektra, Nieuw gastoevoer, Nieuwe vloeren, Nieuwe toiletten, Nieuwe plafonds, Nieuwe keukenvloeren/betegelde keuken, Nieuwe afzuig motor, Nieuwe lucht toevoer motor, Nieuwe airco’s, Nieuwe entree. Geheel wordt volledig gestuukt opgeleverd.

Denkt u ‘ja, dit in mijn droombedrijf’ bel dan, geheel vrijblijvend, naar onze horecamakelaar Conny Knook bellen 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul onderstaand contactformulier in.

Adres: Atjehstraat 90a
Stad:
Postcode: 3072 ZJ
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 21429
Prijs: € 7.000
Object ID: H20180088
Openingstijden: het bedrijf kan en mag 7 dagen open volgens plaatselijke A.P.V.
Parkeermogelijkheden: er bevinden zich in de nabije omgeving voldoende betaalde parkeerplaatsen
Personeel: er behoeven geen personeelsleden over te worden genomen
Verplichtingen: er rusten geen verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen: horecavergunning cat. 2 APV Rotterdam
Inventarislijst: renovatiekosten op aanvraag beschikbaar
Huurprijs: pand: € 7.000,00 per maand, exclusief BTW (3 maanden huurwaarborg)
Overig: renovatiekosten: op aanvraag

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties