Retail Knook & Verbaas

Adres: Nederland
Neem contact met ons op

Over ons

Zoals u weet kent Knook & Verbaas zijn oorsprong in de Horecamakelaardij. Door de toenemende groei van ons netwerk en de uitbreiding van ons eigen team krijgen wij steeds vaker te maken met het Retail aanbod. Intussen hebben wij de knowhow en medewerkers in huis om ook voor de verkoop of verhuur van uw (Retail) onroerend goed een deskundig platform te bieden. Onder de naam KV-Retail (Knook & Verbaas Retail) gaan wij hier actief mee aan de slag.

U kunt hierbij bouwen op de jarenlange ervaring en expertise van onze makelaars, die gebruik maken van een zeer uitgebreid netwerk. Bij ons vindt u alles onder één dak, of het nu gaat om advies, bemiddeling of beheer. Dat maakt de communicatielijnen kort en de aanspreekpunten helder. Voor u wel zo gemakkelijk. Hiermee kunnen wij u ontzorgen en kunt u uw energie volledig richten op uw onderneming.

Dit ziet u terug in de diensten, die wij u kunnen aanbieden. Knook & Verbaas blijft continu groeien, waardoor ons marktgebied steeds groter wordt en ons aanbod daarvoor verder toeneemt.

Hierdoor kunnen wij snel schakelen tussen aankoop, verkoop en verhuur. Voor ons is dit een solide succesformule, die een hoge klanttevredenheid oplevert.

Onze collega’s maken graag persoonlijk een afspraak met u om onze diensten toe te lichten.

Voor meer informatie over onze diensten en/of onze huidige vraag en aanbod belt u met één van onze KV-Retail makelaars op 06-23571826 of stuurt u een mailtje naar therese@kv-retail.nl.

Alle (1)
Te koop (1)
Te koop

Ter overname: franchise onderneming ‘De Tand...

€ 49.500,00
- Turn-key overname
- Zeer centraal gelegen
- Bekende Franchise formule
- Turn-key overname
- Zeer centraal gelegen
- Bekende Franchise formule

We hebben nog geen makelaars!

Neem contact met ons op

Plan een bezichtiging
Adres: Nederland

Vergelijk Advertenties