Uw zoekresultaten

Jordi Cossee

Over Mij

Ik ben Jordi Cossee en vanaf jongs af aan bevangen door het horeca virus.

Ik vind de horeca een geweldig fenomeen met al zijn facetten! Wanneer ik een horecabedrijf binnenloop staan al mijn zintuigen op scherp en neem ik aandachtig alles in mij op. Het blijft elke keer weer fascinerend om te zien dat elke ondernemer zijn eigen visie heeft op de horeca.

Vanaf mijn 15e heb ik ruim 12 jaar diverse horecawerkzaamheden gedaan zowel in de uitvoering als in het management. Na deze periode ben ik gestart in de non-food sector waar ik als ondernemer vele mooie horecabedrijven heb mogen adviseren in de aanloop- en operationele fase. De combinatie van ervaring heeft mij op vele fronten inzicht en kennisgegeven binnen de horeca. Een perfecte basis voor een gedegen advies!

Conny Knook en Marcel Verbaas hebben mij de fijne kneepjes van de Horecamakelaardij geleerd, zodat ik u een deskundige begeleiding kan bieden bij aan- of verkoop van uw horecabedrijf en bij de verkoop of verhuur van uw horecavastgoed.

Door mijn betrokkenheid, enthousiasme en breed netwerk in combinatie met ons ervaren Knook & Verbaas team is uw opdracht bij mij in goede handen. Samen met u werken we stap voor stap naar het beste resultaat!

Ik ben actief in de regio’s rondom Den Haag, Leiden, Alphen a/d Rijn, Zoetermeer, Noordwijk en Katwijk

Met gastvrije groet,
Jordi Cossee

Mijn Advertenties:

VERKOCHT / VERHUURD

VERHUURD!! – Volledig ingerichte cafet...

VERHUURD!!
Volledig ingerichte cafetaria aan het Sullivanlijn 25 te Zoetermeer
Volledig ingerichte cafetaria aan het Sullivanlijn 25 te Zoetermeer

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties