Horeca ter overname Rotterdam

✅ Groot netwerk

We beschikken over een groot netwerk van potentiële kopers en verkopers in de horecamarkt. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt een deal maken.

✅ Lokale expertise

We hebben uitgebreide kennis van de lokale markt. Hierdoor kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste locatie en het beoordelen van de haalbaarheid van uw plannen.

✅ Ervaring

Ons team heeft jarenlange ervaring in de horeca en vastgoedsector. Hierdoor beschikken we over expertise die we kunnen inzetten om uw project tot een succes te maken.

✅ Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk om u persoonlijk te begeleiden bij het gehele proces. Of u nu op zoek bent naar een horecaonderneming, deze juist wilt verkopen of verhuren, we zullen u stap voor stap begeleiden en adviseren.

✅ Resultaatgericht

Het uiteindelijke doel is om een succesvolle transactie te realiseren die gunstig uitpakt. We zullen er alles aan doen om voor u het gewenste resultaat te behalen.

Horeca ter overname Rotterdam

Wij zijn de expert in het bemiddelen bij de overname van horecapanden in Rotterdam. Onze ervaring en uitgebreide kennis van de horecasector stellen ons in staat om u te adviseren over de beste locaties en om u te begeleiden bij het gehele overnameproces.

Bij het overnemen van een bestaande horecazaak profiteert u van diverse voordelen. Zo heeft u een bestaande klantenkring en kunt u verder bouwen op een al bewezen concept. Hierdoor kunt u vaak direct starten met ondernemen.

Bekijk de website en ontdek ons aanbod aan horecapanden ter overname in Rotterdam en omgeving.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare horecamakelaar in Rotterdam?
Neem dan contact op met Marcel Verbaas op telefoonnummer 06 – 243 973 23 en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Marcel Horecamakelaardij Knook en Verbaas profiel

Marcel Verbaas

Uw bedrijf op onze website
Vergroot uw online zichtbaarheid met onze website-advertenties
Social Media
Creëer meer bereik en traffic door onze effectieve social media aanpak.
Netwerk
Profiteer van de voordelen van ons uitgebreide netwerk in de markt.

Veel gestelde vragen

Bij het overnameproces is het verstandig om de financiële situatie van de zaak grondig te onderzoeken en te kijken naar de omzet- en winstcijfers. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat de huur- en overnameprijs is en of er eventuele verbouwingen of aanpassingen nodig zijn. Ook de locatie en het huidige concept van de zaak spelen een belangrijke rol bij een overname.

Bij het bezichtigen van een pand is het verstandig om goed te kijken naar de locatie, de staat van het pand en eventuele gebreken. Let bijvoorbeeld op de toegankelijkheid van het pand, de bereikbaarheid voor leveranciers en de aanwezigheid van parkeergelegenheid in de buurt.

Ja, er zijn juridische aspecten waar u rekening mee moet houden bij het overnemen van een horecazaak. Het is belangrijk om te controleren of de zaak beschikt over de vereiste vergunningen en of deze overdraagbaar zijn. Ook is het van belang om de huurovereenkomst van het pand te controleren op mogelijke beperkingen of verplichtingen. Daarnaast moet u na te gaan of er claims of schulden op de zaak rusten.

Bij het overnemen van een horecapand betaalt de koper niet alleen voor de materiële zaken, maar ook voor de goodwill. Het bepalen van de waarde van een pand is complex en afhankelijk van diverse factoren, zoals de locatie, de staat van het pand, de huurprijs en eventuele vergunningen.

Ons aanbod in Rotterdam

Vergelijk advertenties

Vergelijken