Horeca ter overname Amsterdam

✅ Groot netwerk

We beschikken over een groot netwerk van potentiële kopers en verkopers in de horecamarkt. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt een deal maken.

✅ Lokale expertise

We hebben uitgebreide kennis van de lokale markt. Hierdoor kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste locatie en het beoordelen van de haalbaarheid van uw plannen.

✅ Ervaring

Ons team heeft jarenlange ervaring in de horeca en vastgoedsector. Hierdoor beschikken we over expertise die we kunnen inzetten om uw project tot een succes te maken.

✅ Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk om u persoonlijk te begeleiden bij het gehele proces. Of u nu op zoek bent naar een horecaonderneming, deze juist wilt verkopen of verhuren, we zullen u stap voor stap begeleiden en adviseren.

✅ Resultaatgericht

Het uiteindelijke doel is om een succesvolle transactie te realiseren die gunstig uitpakt. We zullen er alles aan doen om voor u het gewenste resultaat te behalen.

Horeca ter overname Amsterdam

Vind de beste horeca ter overname in Amsterdam en omgeving. Van gezellige cafés tot trendy restaurants in het centrum. Bij Horecamakelaardij Knook & Verbaas zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen bij de overname van horecazaken in Amsterdam. Met ons netwerk, lokale expertise en ervaring staan we klaar om u persoonlijk te begeleiden bij het gehele overnameproces.

Bij het overnemen van een bestaande horecazaak ervaart u talrijke voordelen. U krijgt direct toegang tot een gevestigde klantenkring en kunt u voortbouwen op een al bewezen concept. Dit biedt een vliegende start en stelt u in staat om onmiddellijk aan de slag te gaan met ondernemen. Met een solide basis van een bekende naam en een goede reputatie kunt u zich concentreren op het verbeteren en laten groeien van de onderneming.

Bekijk de website en ontdek ons aanbod aan horecapanden ter overname in Amsterdam en omgeving.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare horecamakelaar in Amsterdam?
Neem dan contact op met Iris van Goozen op telefoonnummer 06 – 513 155 53 en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Iris Horecamakelaardij Knook en Verbaas profiel

Iris van Goozen

Uw bedrijf op onze website
Vergroot uw online zichtbaarheid met onze website-advertenties
Social Media
Creëer meer bereik en traffic door onze effectieve social media aanpak.
Netwerk
Profiteer van de voordelen van ons uitgebreide netwerk in de markt.

Veel gestelde vragen

Bij het overnemen van een horecazaak in Amsterdam is het belangrijk om onderzoek te doen naar de financiële situatie van de zaak, waarbij u de omzet- en winstcijfers grondig bekijkt. Daarnaast is het van belang om op de hoogte te zijn van de huur- en overnameprijs, en om eventuele vereiste renovaties of aanpassingen in kaart te brengen. De locatie van de zaak en het concept spelen ook een belangrijke rol bij de overweging van een overname.

Bij het bezichtigen van een horecazaak in Amsterdam is het van belang om de locatie van het pand te bekijken, de algehele staat van het gebouw en de mogelijke gebreken. Zorg ervoor dat u ook kijkt naar de toegankelijkheid van het pand, de bereikbaarheid voor leveranciers en de beschikbaarheid van parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Ja, het is essentieel om te controleren of de zaak over de vereiste vergunningen beschikt en of deze vergunningen overdraagbaar zijn. Daarnaast is het verstandig om de huurovereenkomst van het pand grondig door te nemen op eventuele beperkingen of verplichtingen. Bovendien moet u nagaan of er nog claims of schulden zijn die de zaak kunnen belasten. Het afhandelen van deze juridische aspecten draagt bij aan een succesvolle overname van de horecaonderneming.

Het bepalen van de waarde van een horecapand is complex en hangt af van verschillende aspecten. Bij de overname betaalt de koper niet alleen voor de tastbare aspecten, maar ook voor de immateriële waarde, zoals de goodwill. De waardebepaling wordt beïnvloed door elementen zoals de locatie van het pand, de huidige staat, de huurprijs en de aanwezigheid van eventuele vergunningen. Een analyse van deze factoren is belangrijk om een realistische waarde van het pand te kunnen bepalen.

Ons aanbod in Amsterdam en omstreken

Vergelijk advertenties

Vergelijken