Horeca te koop Amsterdam

✅ Groot netwerk

We beschikken over een groot netwerk van potentiële kopers en verkopers in de horecamarkt. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt een deal maken.

✅ Lokale expertise

We hebben uitgebreide kennis van de lokale markt. Hierdoor kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste locatie en het beoordelen van de haalbaarheid van uw plannen.

✅ Ervaring

Ons team heeft jarenlange ervaring in de horeca en vastgoedsector. Hierdoor beschikken we over expertise die we kunnen inzetten om uw project tot een succes te maken.

✅ Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk om u persoonlijk te begeleiden bij het gehele proces. Of u nu op zoek bent naar een horecaonderneming, deze juist wilt verkopen of verhuren, we zullen u stap voor stap begeleiden en adviseren.

✅ Resultaatgericht

Het uiteindelijke doel is om een succesvolle transactie te realiseren die gunstig uitpakt. We zullen er alles aan doen om voor u het gewenste resultaat te behalen.

Horeca te koop Amsterdam

Als horecamakelaar zijn wij jouw betrouwbare partner in het vinden en verkopen van horecapanden in Amsterdam. Amsterdam is een bruisende stad vol mogelijkheden. Of u nu een restaurant, café, bar wilt starten, wij hebben een gevarieerd aanbod aan horeca te koop in Amsterdam.

Wij begrijpen dat de locatie essentieel is voor het succes van uw horecaonderneming. Daarom staan wij klaar om u te begeleiden bij het vinden van een pand dat aansluit bij uw wensen. Met onze uitgebreide kennis van de lokale markt en ervaring in de horecasector, kunnen wij u van waardevol advies voorzien en ondersteuning bieden tijdens het aankoopproces.

Ontdek ons actuele aanbod aan horeca te koop in Amsterdam en neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare horecamakelaar in Amsterdam?
Neem dan contact op met Iris van Goozen op telefoonnummer 06 – 513 155 53 en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Iris Horecamakelaardij Knook en Verbaas profiel

Iris van Goozen

Uw bedrijf op onze website
Vergroot uw online zichtbaarheid met onze website-advertenties
Social Media
Creëer meer bereik en traffic door onze effectieve social media aanpak.
Netwerk
Profiteer van de voordelen van ons uitgebreide netwerk in de markt.

Veel gestelde vragen

Van trendy cocktailbars en knusse cafés tot restaurants en gezellige eetcafés, Amsterdam heeft een diverse en bloeiende horecasector. Of u nu op zoek bent naar een intieme plek voor een romantisch diner, een levendige bar om te genieten van cocktails met vrienden, of een trendy lunchplek voor de lokale bevolking, Amsterdam biedt volop mogelijkheden. Bovendien zijn er steeds meer concepten die inspelen op gezonde en duurzame voeding.

Ja, bij het kopen van een horecazaak in Amsterdam moet u rekening houden met verschillende vergunningen. Zo is er onder andere een drank- en horecavergunning, de exploitatievergunning en de terrasvergunning. Deze vergunningen zijn noodzakelijk om alcoholische dranken te serveren, de zaak te exploiteren en een terras te hebben. Daarnaast kunt u te maken krijgen met specifieke vereisten rondom hygiëne, brandveiligheid en geluidsnormen, afhankelijk van het type horecagelegenheid.

Bij het kopen van horeca in Amsterdam moet u rekening houden met de concurrentie, arbeidskosten, huur- en vastgoedprijzen, seizoensafhankelijkheid en naleving van regelgeving en vergunningen. Samenwerken met een deskundige horecamakelaar helpt om deze risico's en uitdagingen effectief in kaart te brengen.

Wij bieden ondersteuning bij het kopen van horeca in Amsterdam. Onze ervaren makelaars begeleiden u bij het vinden van de juiste locatie, bieden professioneel advies over de markt en benodigde vergunningen, en assisteren bij onderhandelingen en contracten. Ons doel is om u een vlotte en succesvolle ervaring te bieden.

Ons aanbod in Amsterdam en omstreken

Vergelijk advertenties

Vergelijken
Zoeken