Horeca te huur Zuid-Holland

✅ Groot netwerk

We beschikken over een groot netwerk van potentiële kopers en verkopers in de horecamarkt. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt een deal maken.

✅ Lokale expertise

We hebben uitgebreide kennis van de lokale markt. Hierdoor kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste locatie en het beoordelen van de haalbaarheid van uw plannen.

✅ Ervaring

Ons team heeft jarenlange ervaring in de horeca en vastgoedsector. Hierdoor beschikken we over expertise die we kunnen inzetten om uw project tot een succes te maken.

✅ Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk om u persoonlijk te begeleiden bij het gehele proces. Of u nu op zoek bent naar een horecaonderneming, deze juist wilt verkopen of verhuren, we zullen u stap voor stap begeleiden en adviseren.

✅ Resultaatgericht

Het uiteindelijke doel is om een succesvolle transactie te realiseren die gunstig uitpakt. We zullen er alles aan doen om voor u het gewenste resultaat te behalen.

Horeca te huur Zuid-Holland

Ons team is gespecialiseerd in het bemiddelen bij de huur en de verhuur van horeca in Zuid-Holland. Door onze ervaring en kennis weten we inmiddels precies waar we op moet letten bij de (ver)huur van horeca.

Wanneer u ervoor kiest om een pand te huren, kunt u profiteren van toplocaties in regio Zuid-Holland. In vergelijking met koop biedt het huren van een pand flexibiliteit. Huren is een interessante optie wanneer u de financiële risico’s wilt beperken.

Ontdek ons aanbod aan horeca te huur in Zuid-Holland. Het aanbod varieert van restaurants, bars tot cafés en lunchrooms. We helpen u graag bij het vinden van een geschikt pand dat voldoet aan al uw wensen. Bekijk ons aanbod horeca te huur in Zuid-Holland op de website en neem contact op voor meer informatie.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare horecamakelaar in Zuid-Holland?
Neem dan contact op met Marcel Verbaas op telefoonnummer 06 – 243 973 23 en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Marcel Horecamakelaardij Knook en Verbaas profiel

Marcel Verbaas

Uw bedrijf op onze website
Vergroot uw online zichtbaarheid met onze website-advertenties
Social Media
Creëer meer bereik en traffic door onze effectieve social media aanpak.
Netwerk
Profiteer van de voordelen van ons uitgebreide netwerk in de markt.

Veel gestelde vragen

De lengte van een huurovereenkomst is afhankelijk van diverse factoren. Vaak heeft een huurovereenkomst een looptijd van 2 tot 5 jaar, maar er zijn ook mogelijkheden voor kortere of langere overeenkomsten, afhankelijk van de afspraken die er worden gemaakt.

De huurprijs van horecapanden in Zuid-Holland kan aanzienlijk verschillen en is afhankelijk van diverse factoren, zoals de locatie van het pand, de grootte en de staat ervan. Onze horecamakelaars kennen de markt en kunnen u helpen bij het vinden van een pand dat past binnen uw financiële mogelijkheden.

Als huurder is het belangrijk om te weten wie er verantwoordelijk is voor het onderhoud en reparaties van het gehuurde pand. In de huurovereenkomst staat vaak aangegeven bij wie de verantwoordelijkheid ligt. Houd er rekening mee dat de verhuurder verantwoordelijk blijft voor het onderhoud en reparaties van zaken die bij aanvang van de huurovereenkomst al aanwezig waren en niet door de huurder zijn veroorzaakt. Een goede communicatie en afstemming tussen huurder en verhuurder is hierbij belangrijk.

Over het algemeen is de verhuurder verantwoordelijk voor het onderhoud aan het pand en moet de verhuurder zorgen voor naleving van de wettelijke eisen en voorschriften. De huurder is verantwoordelijk voor het betalen van de huurprijs en het naleven van de afspraken in het huurcontract.

Ons aanbod in Zuid-Holland

Vergelijk advertenties

Vergelijken